שאלה למי שיודע

שאלה למי שיודע

אם אני אחרי תהליך בשגרירות קנדית בתל אביב,מקבל אישור שהייה ועבודה בקנדה מה שנקרא.האם זה מאפשר לי גם ללמוד בתעריפים כמו למשל של אזרח קנדה ,ולא סטודנט זר?? 2.האם שווה להגיש כבר עכשיו בקשה בשגרירות לקבלת אישור שהייה ועבודה,כאשר אני עדין לא סיימתי את התואר הראשון שלי? יש לי עוד שנה לסיום התואר,אבל הבנתי שהתהליך עצמו לוקח כמה שנים טובות תודה

מה זה ברוב המקרים? תמיד שכ"ל

לתושב קבע זול משמעותית משכ"ל של סטודנט בינלאומי, למעט תוכניות ה MBA יוקרתיות מאד מסויימות שיקרות גם לקנדים.... כן כדאי להגיש טפסי הגירה ברגע שיש לך זכאות תיאורטית ל 67 נקודות כי התור ארוך. כלומר תעשה את מבחן הנקודות כשאתה מניח שתקבל את מקסימום הניקוד. יש 67 תגיש. אין? תחכה שיהיה התואר או הניסיון המתאים בעבודה ותגיש... לחילופין, בדוק אם אתה זכאי כבר להגיש בהליך פרובינצייאלי.

הכל במאמר הראשון כאן למעלה בסרגל הכלים הכחול

מאמרים בעברית הגירה לקנדה שים לב שיש שם למעלה גם הרבה שאלות נפוצות וקצת קישורים, אבל הדבר הבסיסי הוא לחקור את המאמר הראשון ואת הקישורים שלו. אחר כך ללכת לשאלות הנפוצות ולקרוא את כל השאלות המתאימות.

hataie

New member
אין לי היכרות אישית עם כל מוסדות הלימוד

ולכן נזהרתי בדבריי. תודה על התיקון. אגב, יש לא מעט אוניברסיטאות שבהן מספיק להיות מועמד לסטטוס PR, כלומר להמציא מסמך שהגשת בקשה להגירה, ע"מ להיות "זכאי" לשלם שכ"ל של תושב.

תודה ועוד שאלה

עשיתי עכשיו באתר מבחן נקודות ויצא לי 75.אני מעוניין כבר להגיש.האם מישהו יכול בקצרה להגיד לי מה התהליך?? האם אני צריך להוכיח להם בשגרירות שצברתי את ה 75 נקודות האלה?? 6.מה זה סעיף 6 בניקוד.adaptability שמהו?? לחצתי שם על הכל "לא" ויצא לי 10 מתוך 10.הבנתי שזה קשור משהו לבן/בת זוג שאין לי? תודה

Astroo

New member
יש לך קרובים בקנדה/למדת בקנדה?

אם לא, לא סביר שאתה מקבל 75 נקודות בלי תואר ראשון ובת זוג אקדמאית.

שמע חביבי

ראיתי את השאלה הראשונה שלך ועניתי. אח"כ ראיתי את השאלה השנייה שלך והצטערתי שעניתי כי התברר לי שאתה אהבל. עכשיו אחרי שהמושל"ט בעל הסבלנות הבלתי נגמרת ענה לך, עדיין לא הבנת שהכל-הכל כתוב בשאלות הנפוצות ובארכיון הפורום - ועדיין אתה שואל שאלה כזו, מסתבר שאתה מתעקש לשרוף את עצמך בפורום. אז שיהיה לך בהצלחה.

על אהבלים ועל ניבולי פה

אהבל זה מי שמנבל את פיו בצורה הכי נמוכה ישכולה להיות.אינני ביקשתי שתענה לי,ואני בכלל תוהה איך אדם ברמה נמוכה כמוך,בכלל מרשה לעצמו לתקוף אנשים אחרים בפורום.אני לא מתבייש על כך שאני חדש בעסק ושואל שאלות ,אולי לא הכי "איניוט" או רלוונטיות.במקום לכוון או לנתב אותי למקום הנכון,אתה ,ורק אותה,מעדיף לרדת לרמת שיח מאוד נמוכה,שלא אגרר אחריה.

טעות בידך.

ניבול פה לא קשור לאהבליות. למשל הפרופ' ליבוביץ' היה מנבל את פיו על ימין ועל שמאל (בעיקר על ימין, האמת) ואיש לא חשד בו באהבלות. יש גם מצבים קליניים כגון טורט שגורמים לניבולי פה. לא שזה המצב אצלי, אני רק לא רוצה שתחשוב שאנשים עם טורט הם אהבלים. שנית, אם אתה אומר שמי שמשתמש במילה אהבל הוא בעצמו אהבל, זה מין טיעון מעגלי מאוד בעייתי. כי אז איך תגיד שפלוני הוא אהבל? ברגע שאמרת את זה יצאת אהבל בעצמך. זה קצת כמו העניין עם האפר של הפרה האדומה שהיו מתיזים על טמאים בבית המקדש. אותו אחד שהתיז את האפר על הטמא, נטמא בעצמו. שלישית, המושבניק ניתב אותך ב-ד-י-ו-ק למקום הנכון. זה עזר?

אתה עושה מעצמך צחוק

אתה מגונן על עצמך במקום להודות שטעית.לאנשים עם טורט לפחות יש הסבר רפואי ,או פסיכולוגי,למה הם "מנבלים את פיהם".אתה עושה זאת כי אתה מתנשא מעל אחרים,ומנסה לצאת מזה בכל מיני תכיסי עורמה ,ומילות "חוכמה" יש לך עוד הרבה מה ללמוד על נימוסים ממושבניק-בטורונטו

בזה אתה צודק

למעשה בהכל אתה צודק: 1) אני מתנשא. מעולם לא הכחשתי. שים לב שגם לא הכחשתי שאני אהבל. רק אמרתי שהטענה שלך כאילו מי שמנבל את פיו הוא אהבל בעצמו היא טענה שגויה עד כדי גיחוך. אז אני מבין שהורדתי אותך מהטענה הזו. יפה. 2) לכולנו יש מה ללמוד מהמושבניק.

עזוב אותך מהרן פורסט הזה....

הוא אדיוט מושלם, מתנשא ללא כל סיבה ואוהב לרדת על חדשים, אבל משום מה המנהלים לא עושים נגדו דבר ולא ברורה לי תרומתו לפורום הזה, חוץ מההשפלות שהוא נהנה להעביר פה את החדשים....בכל מקרה בעיני הוא בן אדם מהסוג הנמוך ביותר....ולגמרי מיותר...שיהיה לך בהצלחה...ואל תזרוק לכוון שלו.....

מעניין

חוץ ממנהל הפורום אני היחיד שענה לו תשובה עניינית, עד שהבנתי שהוא אהבל. אחרים לא ענו לו, כי כנראה שהם גם תחת הרושם הזה. למה שמישהו יירק לכוון של אדם שלא עושה את המינימום גם כשהמושל"ט מאכיל אותו בכפית? וגם את/ה לא בדיוק הוספת אינפורמציה למצוקות שלו. לגבי האהבה שלי לרדת על חדשים, שוב טעות בידך. אני לא "אוהב" לרדת על חדשים באשר הם. אבל אהבלים מעצבנים אותי. כן. לא מתבייש בזה. אז בצער רב אני יורד עליהם, לא מ"אהבה" אלא מעצבים. ולגבי תרומתי לפורום - עלעלי נא בעיון בהיסטוריה של הפורום הזה ופורום האם ותהני משלל עצותי למהגר החדש. דוגמא עדכנית: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=690&msgid=103126763

אה, ועוד משהו -

המושל"ט לא חוסם אותי כי הוא נשמה טובה עם סבלנות של פיל. אחרת אני בעצמי לא מבין למה אני לא חסום כבר מזמן. בפורום השני נחסמתי לפני שנתיים בניק אחר. אז חזרתי, ובגדול. החסימות בתפוז לגמרי לא יעילות. אפשר לפתוח ניק חדש ואת חוזרת כמו גדולה (ומי כמו טרול המחמד של הפורום יודע זאת)

gilad_no

New member
מה פתאום להוכיח?

אתה פשוט אומר להם שאתה מתאים, ומנפיקים לך PR במקום.

למעלה