שאלה למי שיש גם כלב וגם חתול(ים) איך אתם מונעים מהכלב לאכול את האוכל של החתולים?
Y YoniS007 New member 30/9/18 #1 שאלה למי שיש גם כלב וגם חתול(ים) איך אתם מונעים מהכלב לאכול את האוכל של החתולים?
K KallaGLP New member 30/9/18 #2 שמים במקום גבוה או צר שהכלב לא מגיע אליו. אצלנו מזון חתלים נמצא בקומה שהכלב לא מגיע אליה, אבל זה יכול להיות כל משטח או פינה שנמצאים מחוץ להשג פיו של הכלב.
שמים במקום גבוה או צר שהכלב לא מגיע אליו. אצלנו מזון חתלים נמצא בקומה שהכלב לא מגיע אליה, אבל זה יכול להיות כל משטח או פינה שנמצאים מחוץ להשג פיו של הכלב.
Y YoniS007 New member 30/9/18 #3 יצירתי אני אחשוב מה אפשר לארגן. רוצים לאמץ גם כלב, התחלתי לחשוב על הלוגיסטיקה. תודה
א אניאורחת New member 30/9/18 #4 אני לא מונעת יש לנו קערות עם אוכל לחתול וקערות עם אוכל לכלבות. כל אחד אוכל ממה שבא לו. (להניח את האוכל של החתולים גבוה יותר אכן ימנע מהכלב לאכול אותו. כיון שטומי החתול היה קטן ולא ידע לקפץ - התרגלנו להניח הכל על הריצפה וככה זה נשאר).
אני לא מונעת יש לנו קערות עם אוכל לחתול וקערות עם אוכל לכלבות. כל אחד אוכל ממה שבא לו. (להניח את האוכל של החתולים גבוה יותר אכן ימנע מהכלב לאכול אותו. כיון שטומי החתול היה קטן ולא ידע לקפץ - התרגלנו להניח הכל על הריצפה וככה זה נשאר).