שאלה למי שיש לו שלושה חתולים :

שאלה למי שיש לו שלושה חתולים :

כמה ארגזי חול יש לכם? אחד או שניים?
כשהגיע עוד תינוק למשפחה אני קניתי ארגז הכי ענקי שמצאתי בחנויות , הוא לא רק יקר הוא עצום ממדים. ועדיין הוא דורש נקוי פעמיים ביום . אם אוסיף עוד ארגז זה יעזור ? נוכל לחזור לניקוי פעם ביום?
האם הם יילכו לשני ארגזים או שימשיכו להשתמש באותו אחד?
מה אתם ממליצים - אחד או שני ארגזים?

dimitrygo

Active member
מנהל
יש לי ארגז אחד, די גדול. אני מנקה אותו מספר פעמים ביום

אני רואה יתרון בארגז אחד לכל חתול רק באפשרות מעקוב אחרי מצב הצרכים שלהם. אבל מכיוון שאי אפשר להבטיח שכל חתול יתשמש רק בארגז שלו היתרון הזה הינו תאורתי בלבד.
אני מניח שאם תוסיפי עוד ארגז החתולים ישתמשו בו ותצטרכו לנקות פחות פעמים ביום. אבל תצטרכו לנקות 2 ארגזים

meedas

New member
שלושה חתולים, ארגז אחד

אבל ענק - בנינו אותו במיוחד
עד שבנינו את הארגז הנוכחי, היו בשימוש שני ארגזי ענק. לפניהם, שלושה ארגזים סטנדרטיים
&nbsp
בכל הקומבינציות הנ"ל נדרש ניקוי פעם ביום, ובמקרה הצורך אני יכולה למשוך עד יום וחצי בלי לנקות.
כל החתולים השתמשו בכל הארגזים, אם כי היו בבירור העדפות לארגז כזה או אחר
&nbsp
&nbsp

תודה לשניכם על התגובה!

זה לא שקשה לי לנקות. פשוט לפעמים נעדרים מהבית מהבוקר עד הערב (והבוקר אצלי מתחיל ברבע לחמש בבוקר...) והארגז היחיד כבר לא יהיה נקי וחתולים כמו שאתם יודעים אוהבים ארגז נקי . נשמע לי פתרון הולם שני ארגזי ענק....

מידאס - תוכלי לפרט קצת על איך בניתם את הארגז? הארגזים הם מפלסטיק - איך אפשר לבנות ? צריך מפעיל פרטי בשביל זה

meedas

New member
הארגז אכן נבנה מפלסטיק

אבל מדובר בפתרון ספציפי
קנינו דירה חדשה, וכשראינו שהמרפסת כוללת גומחה במיקום אסטרטגי החלטנו לנצל את השטח המוגן לארגז, וכך גם לחסוך שטח יקר בתוך הדירה וגם להוציא את מפגע הריח החוצה. חצבנו חור מעבר בקיר, בנינו בעזרת חברה שזה עיסוקה ארגז פלסטיק בגודל מתאים + מכסה שניתן להרים כדי לאפשר גישה לניקוי, וזהו. יש ארגז ענק במרפסת...
בסך הכל מדובר בהשקעה כספית לא קטנה. לא משהו שהייתי נכנסת אליו אם היו אופציות טובות אחרות או אם לא היה מדובר בדירה פרטית שלנו.
ובאמת הגיע הזמן שאני אצלם כמה תמונות, לטובות פוסטים כגון זה

&nbsp
בשורה התחתונה, הפתרון של שני ארגזים הוא באמת הכי טוב (בהנחה שיש איפה להעמיד אותם). אם את רוצה לחסוך קצת עלויות, השניים המשומשים שלי יושבים במחסן ומחכים לבית חדש...
&nbsp
&nbsp
&nbsp

שוב תודה רבה!

זה באמת לא יתאים לי כי אני גרה בשכירות ( דירה בצפון תל אביב זה לא משהו שבני תמותה יכולים להרשות לעצמם לקנות...). לא אוכל לקדוח בקיר בשביל ארגז חול...

יש לי עוד ארגז ( הוא שהיה לפני שקניתי את הענקי). הוא גם די גדול, בסך הכל 10-12 ס"מ קצר ומעט צר מהחדש. שני חתולים הלכו לתוכו חמש שנים ללא בעיה וללא צורך ניקוי פעמיים ביום. רחצתי אותו והחבאתי ( זה גנים פולניים
- דברים טובים לא זורקים).
נראה לי אוציא אותו שוב ואשים שניהם יחד.
יש מספיק מקום בדירה, זה לא בעיה.

וזה ה"אשם" שעושה שלוש טון קקי

לא יאומן כמה חתול קטן וכמה "תוצר" הוא משאיר בארגז ....טוב,הוא גם לא סובל מהעדר תיאבון...

Meirav Flum

New member
שלושה חתולים, שני ארגזים

התחלנו מאחד וכשהם הגיעו לחצי שנה בערך הוספנו עוד אחד. מנוקה אחת ליום (ואם אני עייפה אז יום וחצי) ומחליפים את כל החול אחת לשלושה שבועות. אני משתמשת בחול של mali וממש מרוצה גם מההתגבשות וגם מהריח בבית.
שמתי לב שיש להם העדפה לארגז אחד לפיפי ולשני לקקי אבל באין ברירה עושים בשניהם הכל.

למעלה