שאלה למי שיש מוקפאים

מצב
הנושא נעול.

גלי88

New member
שאלה למי שיש מוקפאים

שאלה למי שיש מוקפאים
קיבלתי מכתב מבי"ח אלישע שמכיוון שיש לי מוקפאים שם כבר 3 שנים, עליי לשלם 600 ש"ח אם אני רוצה לשמור אותם ולא להפשיר. מוכר למישהי?

לי אזלו המוקפאים../images/Emo3.gif,אבל אני יודעת

שאלה למי שיש מוקפאים
קיבלתי מכתב מבי"ח אלישע שמכיוון שיש לי מוקפאים שם כבר 3 שנים, עליי לשלם 600 ש"ח אם אני רוצה לשמור אותם ולא להפשיר. מוכר למישהי?
לי אזלו המוקפאים
,אבל אני יודעת
שהתקופה שהם בבית החולים היא עד 5 שנים. ובשנה ה5 צריכים לשלם.....

כן, מאוד מוכר...

שאלה למי שיש מוקפאים
כן, מאוד מוכר...
בפגישה הראשונה שלי באסותא, הוסבר לי ע"י האחיות שאם חלילה תוך 3 חודשים (3 חודשי טיפול) לא נצליח ויהיו לי ביציות מוקפאות, עלי לשלם 700 ש"ח לכל חודש.

עמית@

New member
אבל אסותא בי"ח פרטי, ואלישע לא..

כן, מאוד מוכר...
בפגישה הראשונה שלי באסותא, הוסבר לי ע"י האחיות שאם חלילה תוך 3 חודשים (3 חודשי טיפול) לא נצליח ויהיו לי ביציות מוקפאות, עלי לשלם 700 ש"ח לכל חודש.

לימקי

New member
גם אלישע בי"ח פרטי

גם אלישע בי"ח פרטי
וכן זהו דבר מוכר לאחר שהריתי בהריון הראשון כשנה לאחר מכן קיבלתי מכתב מאלישע לגבי המוקפאים. מאחר וידעתי שאני מאוד רוצה עוד ילד ולא יודעת מה יניבו הטיפולים הבאים החלטתי לשלם 600 ש"ח ל3 שנים הקפאה. יצאתי מתוך נקודת מחשבה שכבר הוצאתי מספיק כסף על טיפולים כך שעוד 600 ש"ח לא יהוו בעיה. מעבר לכך גם אם לא אשתמש בהם בעתיד אז כסף זה שימש לתרומה למחלקה שעושה עבודה נהדרת.

גלי88

New member
אז זה משהו מקובל?

גם אלישע בי"ח פרטי
וכן זהו דבר מוכר לאחר שהריתי בהריון הראשון כשנה לאחר מכן קיבלתי מכתב מאלישע לגבי המוקפאים. מאחר וידעתי שאני מאוד רוצה עוד ילד ולא יודעת מה יניבו הטיפולים הבאים החלטתי לשלם 600 ש"ח ל3 שנים הקפאה. יצאתי מתוך נקודת מחשבה שכבר הוצאתי מספיק כסף על טיפולים כך שעוד 600 ש"ח לא יהוו בעיה. מעבר לכך גם אם לא אשתמש בהם בעתיד אז כסף זה שימש לתרומה למחלקה שעושה עבודה נהדרת.
אז זה משהו מקובל?
לא היססתי לרגע בענין התשלום אבל רציתי לדעת שזה משהו מקובל.

גם לי זה חדש

שאלה למי שיש מוקפאים
גם לי זה חדש
מכיוון שלא היו לי מוקפאים אף פעם. אז מסתבר שזה מקובל. לכמה זמן ישמרו המוקפאים שלך תמורת 600 ש"ח?

מצב
הנושא נעול.
למעלה