שאלה למי שכבר קנה את הדיסק (בארץ)

kyliefan18

New member
שאלה למי שכבר קנה את הדיסק (בארץ)

הוא COPY PROTECTED (יענו מוגן מצריבה וכו')? אני צריך לדעת כי אם הוא כן אז אין לי דרך לשמוע אותו :( בכל אופן, צריך להיות לוגו של חצים על העטיפה ואם אין כלום אז הוא לא מוגן... תודה http://msl1.mit.edu/ESD10/docs/copy_control_logo_01.jpg

kyliefan18

New member
כבר הסברתי

המערכת שלי לא מקבלת דיסקים שמוגנים מצריבה/עשיית MP3. עוד לא שמעת על COPY CONTROL? בכל אופן, יש או אין לוגו????

0mroosh

New member
חחחחחחח! לא טיפשולה.

המערכת שלו לא קוראת דיסקים מוגנים.

kyliefan18

New member
שוב אני מסביר

יכול להיות שהליקון מפיצים את האלבום עם "הגנה" על הדיסק ככה שלא תוכלו לצרוב או לעשות אותו MP3. השאלה שלי: האם הוא באמת יצא ככה או במהדורה רגילה כמו 2 האלבומים הקודמים. מה קשה להבין בזה???????????????? והשאלה שלי בכלל הייתה אם יש לוגו או לא........

0mroosh

New member
פיסטוק!

הזויה.

amy lee 4 life

New member
?!?!?!?!?!

גם אני לא הבנתי מה הקשר?!?!?! חוצמזה------------------> למה אתה צורב?? למה שלא תקנה ת'דיסק פשוט! בכל אופן אני נגד צריבות של דיסקים! פשוט תקנה זה יותר קל לא?!

kyliefan18

New member
מה??????????

מי דיבר על לקנות דיסק צרוב!?!?!?! איפה את חיה?????????????

לפי מה שידוע לי, המדיה פלייר

נותן לך לבחור אם לשמור את ההגנה שעל הדיסק או לא. יש אצלי את הדיסק אבל אני עוד לא העברתי את השירים למחשב כשאני אעביר אני אומר לך בלנ"ד

kyliefan18

New member
אתם סתומים או מה???????????

שאלתי אם יש לוגו של ההגנה (זאת חברה כמו מייקרוסופט) על העטיפה/דיסק?????????????? מה הבעיה להגיד כן או לא (למי שקנה כמובן)?????????????????????

amy lee 4 life

New member
אוקי!!! אני הבנתי!

הוא שואל אם יש לו מגן לצריבה (לדיסק) כי אם יש הוא לא יוכל לשמוע אותו במערכת שבחדר שלו!!! כנראה שהמערכת שלו לא יכולה לקלוט דיסקים שיש להם מגן לצריבה... אז ------ מי שקנה את הדיסק שיגיד לו אם יש מגן לצריבה או לא?! שלא יקנה סתם את הדיסק ואז הוא לא יוכל לשמוע
אני צודקת?!?!

MarishA M

New member
חח ראסמי..

הוא לא התכוון לצרוב שום דבר הוא רק צריך לדעת אם יש על הדיסק לוגו או לא..חח תענו לא כבר ודיי חח איזה שירשור מצחיק!

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif-D

וואו שירשור הזוי! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! למישהו שיש את הדיסק שיענה בבקשה למסכנון.

aviGODFATHER

New member
לא כ"כ נראה לי שיהיה דבר כזה....

ממש בעיה להשיג את השירים מהאינטרנט ואם הם שמים כאלה הגנות הם סתם מעצבנים את מי שקונה דיסק אמיתי ורוצה להעביר את השירים לנגן ה-mp3 או למחשב בשביל הנוחות שלו...

למעלה