שאלה למי שלומד במקווה...

• פותח הנושא leil
  • פורסם בתאריך

leil

New member
שאלה למי שלומד במקווה...

היה אצלכם במקרה השנה או שנה שעברה (או בשתיהן) את הנוער ינהג אחרת? אם כן, אז את מי הביאו לכם לבית ספר?

כן, היה..

בשנה שעברה הביאו את חמי רודנר (היה שווה), ובשנה שלפניו הביאו את זהבה בן אני חושב.. ואני מת לדעת את מי יביאו השנה (אם בכלל)..

Uv Kruvi

New member
לא חושב שיביאו...

נראה לי מאוחר מדי, לא? פעם שעברה זה היה יותר לאמצע השנה מאשר לסוף השנה... (או שאני ממש ממש טועה...גם יכול להיות) וכן, היה נחמד חמי רודנר... בשנה של זהבה בן היו אמורים להביא את מוניקה סקס, ואיכשהו זה התפקשש... לך תבין...

שמע..

אני מבין.. למה שמוניקה סקס יבואו למקווה.................... אז מביאים את זהבה בן.. וחמי רודנר נראה לי בא למקווה, כי לא אמרו לו כ"כ על הבית ספר והכל..חח סתם..עזוב.. וחבל שלא מביאים מישהו השנה..מה יש בכלל במקום?(זה בטח מופיע כאן איפשהו, אבל אין לי כוח לבדוק..) צריך לדעת אם שווה לעצור את הלימודים לבגרות כדי לבוא לראות הופעה או מה שזה לא יהיה במקווה..

Mashina Girl

New member
לא יביאו.../images/Emo28.gif

יש במה פתוחה לז'-ח'-ט'. "אין תקציב" כה אמרה קרנית.

חחח

טוב, לא התעצלתי.. המממ למה הכוונה במה פתוחה? זה קשור לשלטים האלה של התחרות כישרונות, או מה שזה לא יהיה? הממ, עוד שאלה.. למה רק לז'-ח'-ט'?!?!?!?!? מה עם י'-יא'-יב'?!?! (אהמ במיוחד יב'..סתם, לא נראה לי שמישהו יבוא בכלל).. זה באמת מוזר שזה לא שייך לכל בית הספר.. טוב שיהיה.. נחיה עם זה..

Mashina Girl

New member
../images/Emo6.gif. "מתחשבים בכם". בגרויות.../images/Emo28.gif

ת'מבין? זה פ'סדר, אני לא.

...

השנה לא יהיה את הנוער ינהג אחרת כי למקווה נגמר הכסף (אירוני.....אבל נכון......) יהיה איזה מופע קפוארה מסריח.....

benny afro

New member
ראסמי מופע קפואירה מסריח

אם זה לא מהקבוצה שלי,זה בטח מסריח :) (לפי הידע הלא קטן שלי על קבוצות בחולון)

למעלה