שאלה למי שמבין בנושא...

get well

New member
שאלה למי שמבין בנושא...

אני מעונינת לעסוק בעולם הפירסום, יחסי ציבור ושיווק... אני נרשמתי ללימודי תואר ראשון בתקשורת וניהול במכללה למנהל המסלול האקדמי(מכירים?) בעיקר כי יש שם התמחות בפרסום.. זה יעזור לי להתקבל אח"כ לעבודה? אלא שעובדים במשרדי פרסום היו לכם מתמחים מהמכללה?

twa1234

New member
לימודים במכללה

אני סטודנטית בביה"ס לתקשורת מכללה למנהל. במסגרת הלימודים עברתי מספר קורסים מאוד רלוונטים לתחום הפרסום. כמו כן יש במכללה 2 סדנאות מתקדמות שמדמות משרדי פרסום ועובדות עם לקוחות של ממש על קמפיינים. כך שתצאי עם הכשרה ממש טובה לדעתי כבוגרת, וגם, אם תתקבלי לסדנאות המתאימות, תצאי עם ניסיון פרקטי (יחסית לבוגרת תואר מהאוניברסיטה). אני אישית מכירה מספר לא מועט בוגרים מהמכללה שהתברגו בתחום הפרסום (כולל במשרדים גדולים). כמובן שלא מובטח לך מקום במשרד פרסום, אבל אם את מוכשרת ובולטת, יהיה לך סיכוי לא רע. משיחות שערכתי עם אנשים בתחום, ביה"ס לתקשורת של המכללה למנהל נתפס כביה"ס טוב ופרקטי, שטוב להתחיל בו את ההכשרה המקצועית בפרסום. באשר להתמחות (סטאז')-ממה שהבנתי משרדי פרסום לא מתלהבים לקבל מתמחים כי במעט שעות סטאז' (בערך 80 בסה"כ) קשה ללמד ולהסמיך סטודנט לעבודה רצינית, ויש אלמנט של סודיות. אבל מה שמשמעותי זאת העבודה במהלך ואחרי התואר ולא הסטאז'.

get well

New member
איזה יופי..../images/Emo13.gif

תגידי איך הייתה המערכת שלך בשנה ראשונה את זוכרת?

למעלה