שאלה למי שמבין בקרקל(מומלץ בנות)

Nnastia

New member
שאלה למי שמבין בקרקל(מומלץ בנות)

אני מאוד רוצה לעבור לקרבי אבל אני לא מבינה יותר מידי בתפקידים האלה , לקרוא באינטרנט יספרו לי את הכי טוב ובכל מילה ינסו להכניס רעל ולא יסבירו מה באממממת הולך שם ואני לא רוצה לעשות עוד טעות להגיע למקום ולקבל כפה לפנים על מה שקורה שם .אני לא מהבנות עם לחץ בית וקושי פיזי לא מזיז לי.

elad218

New member
בגדול: כמו חי"ר רגיל, עם פחות קושי פיזי

ופחות "אקשן" (כלומר, לא תיכנסי לעזה או ללבנון במלחמה הבאה)
זה טירונות 05, אחר כך השלמה ל-07, הרבה שבועות שטח. תכנים כמו חי"ר, קושי פיזי שמותאם לבנות. סך הכל למי שבא עם רעל, הכשרה קרבית זה כיף. בסדיר תופסים קו (במקרה של קרקל - בעיקר גבול מצרים, מתעסקים בעיקר עם מסתננים ומבריחי סמים. לוחם גולני שיגידו לו שהוא יורד לקו כזה יבכה, זה לא כזה נחשק) שזה שוחק ומשעמם והיציאות יכולות להיות גרועות במיוחד (17-4). אם זה מה שאת רוצה ואין לך בעיה עם קצת קושי מנטלי ופיזי - אחלה.

Nnastia

New member
עוד שאלה

ואווה אם איך שאתה מתאר את זה , זה נישמע באסה .. ויש תפקידים קרביים לבנות מעניינים?

elad218

New member
זה לא כזה באסה

יש טוב ויש רע, מן הסתם. קו זו לא האופציה היחידה: אפשר לצאת לקורס מ"כים ולעשות שוב מסלול בתור מ"כית טירונים. אחר כך להיות סמלת ואלה כבר תנאים יותר טובים, אם בבא"ח ואם בקו... את לא באמת תביני את כל הדברים האלה עד שלא באמת תהיי שם. בכנות, מעולם לא הבנתי בנות שחותמות עוד שנה קבע בשביל לשרת בקרקל או בתותחנים, אבל אם את ממש רוצה קרבי, קרקל זה אחלה וזו האופציה הכי טובה לבנות אני חושב.

*אני לא משרת בקרקל, אגב, רק מדבר מהיכרות עם יחידות קרביות. הכל אותו דבר.

Maldini Girl

New member
רוצה לציין שהיום הרבה יחידות קרביות

פתוחות בפני בנות
החל מקורס טיס וכן בנות משתלבות בקרקל, עוקץ, תותחנים, חילוץ והצלה ואיסוף קרבי.
כמו כן בתפקידים תומכ"לים אחרים כמו מדריכות צניחה, קליעה, חי"ר, שריון, מורן, תותחנים, מכ"יות ,מדסניקיות וכו'.

Maldini Girl

New member
איסוף קרבי

מה שנקרא פעם גם "מודיעין שדה". זה החיל שממנו יוצאות התצפיתניות, למשל.
יש להם גם קורסים והכשרה ללוחמים, ואני יודעת שיש שם גם הכשרה ללוחמות.
אני לא ממש יודעת להסביר על אופי הלוחמה שלהם, כי גם כששאלתי אותם תמיד התבלבלתי מהתשובות. אבל אני בטוחה שחיפוש קצר באינטרנט יעזור לך להבין יותר.

Nnastia

New member
עוד שאלה

ואווה אם איך שאתה מתאר את זה , זה נישמע באסה .. ויש תפקידים קרביים לבנות מעניינים?

Nnastia

New member
עוד שאלה

Nnastia

New member
עוד שאלה

למעלה