שאלה למי שמבין

yomsagrir

New member
שאלה למי שמבין

מתי יוצא הדיסק הבא של ווסטלייף? האם יהיה עוד קליפ מהאלבום הנוכחי?

ניקי בי

New member
הדיסק הבא.....

ביסק הבא של ווסטלייף, לפי מה שהם אומרים, לא ייצא בשנה הקרובה, אלא רק בשנה הבאה. לגבי קליפ נוסף, אני חושבת שלא יהיה עוד אחד, אבל זה תלוי כבר מתי הם יחליטו להוציא את האלבום הבא... בנתיים יש להם קליפ חדש, שיוצא ממש בימים הקרובים ל-mtv: when you`re looking like that בקליפ יש הרבה קטעים מכל סיבוב ההופעות האחרון שלהם, ויש שם גם חלק קטן מההופעה שהייתה אצלנו בארץ... :)

westlife_girl

New member
הדיסק הבא של ווסטלייף

יש לך טעות קטנה כי הדיסק של ווסטלייף יצא בנובמבר 2001.. והם כבר החלו לעבוד עליו עם מפיק אמריקאי שנמצא בימים אלו באירלאנד. ועוד משהו בדיסק יהיה גם השיר שלהם עם ביראן אדמס... לאלו שלא יודעים

תשובה למי שמבין!!!!!

אלוהים!!!!!!!! ילדה............. get alife!! למה את מעריצה את האירים הסתומים האלו!?!?

sweet_angel

New member
מפגרת

כדי לך להפסיק לרדת על בנות ווסטלייף כי הן הרבה יותר שוות ממך

תשובה למי שמבין!!!!!

אלוהים!!!!!!!! ילדה............. get alife!! למה את מעריצה את האירים הסתומים האלו!?!?

את אוהבת את הבקסטריט בויז?

אם כן יש לה מושג מה קרה לאי גי? חברה שלי חושבת שהוא באישפוז או משהו והיא כמעט בוכה חחחח מחורפנת

libi k

New member
עגילוש.....את רצינית????

את אוהבת לא אוהבת את בסטריט בויז,נכון? אל תבהילי אותי ככה

פאני1

New member
היי

אני לא בדיוק יודעת מתי יצא הדיסק החדש שלהם, אבל הוא יצא בקרוב ( לפחות ככה אני מקווה ) , ואולי יהיו עוד קליפים מהדיסק הנוכחי , את זה אף אחד לא יודע חוץ מהם , אני מאוד מקווה שהם יעשו קליפ לשיר הכי יפה בעולם , שאני אישית מתה עליו והוא soledad B-)

למעלה