אני שוקל לקנות ג`יפ ניבה ,ואני לא יודע עליו כלום.(חוץ מהעיצוב המכוער) אם מישהו יכול לעזור לי ב: אמינות,מחירי חלפים והמלאי שלהם,כמה כדאי להוריד מהמחירון ..וכל מה שתוכלו לעזור. תודה מראש
למה אתה חושב שהגיפ הזה כ``כ זול? סתאם...כי בא לו.... לא!!!!! כי זה חרא של אוטו. תסתכל סביבך...הרוב כבר נכחדו....אני מציע לך לרדת מנושא הגיפ אם אין לך כסף...אם אתה מחפש בכל זאת קצת דעווין עם גיפ אז תלך על הסיגי4 או סיגי6 לפחות שם תקבל תמורה.....(קח בחשבון שהנאה עולה כסף-תכין כסף לדלק.)
1.האוטו זול. 2.כמה אוטו זבל יכול להיות בכמה אלפי שקלים ? (תמיד אפשר לצבוע בכחול) 3.הוא לא אוכל דלק כמו CJ ואפילו אם המחיר בקנטים זה לא אומר שזה מוצדק ,אלא כי בא למישהו ככה לעשות (קוראים לו לוי יצחק ) וזה לא אומר שהאוטו עד כדי כך זבל. אבל אם מישהו באמת מכיר את האוטו אשמח לקבל את חוות דעתו. תודה
ממש אוטו מגעיל לדעתי. אבא של חבר שלי בדק אותו בחברה שהם הגיעו לארץ והם נתקעו בחול בנסיעת מבחן. בכלל לא אוטו אמין ומתקלקל מהר. אם אתה מחפש ג`יפ זול לך על סמוראי או משהו בסגנון. אל תסתבך עם לאדה...
הניבה הוא כלי מאוד טוב למי שמתחיל בשטח אבל לא לאורך זמן כיוון שהאמינות שלו וכמובן הטיפול והחלפים הם לא מהמשובחים אז אם אתה רוצה להשתפשף על סכום מסויים ואח``כ להשקיע בכלי יותר איכותי אז כדאי. במחשבה שנייה אני הייתי ממליץ מאוד על סוזוקי סמוראי.