שאלה למי שמבין

שאלה למי שמבין

תגידו...מה יותר טוב, סובארו לגאסי 2001 או סקודה אוקטביה 2001? אני מתכוון מכל הבחינות

djgabi

New member
תשובה....

ברור כשמש שאוקטביה. אחי זה אוטו פיצוץ רכב מדהים,רכב ארופאי,חזק מאוד,אמין,ברמה עיצובית וטכנית שחבל על הזמן. אוטו מ ד ה י ם. אל תחשוב פעמיים. בהצלחה.

סקודה אוקטביה

ואתה יכול לקנות אוקטביה אוטומטית? כי אמרו לי שאוקטביה אתה יכול לקנות רק עם גיר רגיל

baryb

New member
יש אוטומטיות..... אוטו מומלץ.

קח בחשבון שאתה קונה בורה כי זה ממש אותו אוטו...

drorzi

New member
לא הייתי מספיד את הלגסי כלכך מהר

האוטו מרווח בהרבה !!! כנראה בעל עדיפות באמינות ובעל התנהגות כביש לא רעה בכלל. מה ההגדרה שלך מכל הבחינות ? מה חשוב לך ? צריכת דלק ושמירת ערך או מרחב לכל המשפחה או פתיחות 0-100 או התנהגות בכביש סדום ערד או בטיחות או איבזור יש כלכך הרבה גורמים שאם תענה מה החשיבות שלהם נוכל לעזור לך יותר בברכה דרור זי

Booly

New member
לא הייתי לוקח את ה- BORA בתור להיט

היא בסה``כ וולקסואגן שסובלת לאחרונה, כמו כל הדגמים שלהם, מהרבה בעיות של אמינות. כחו את זה בחשבון !!!

66

New member
לגאסי B4 ללא ספק

רכב שנותן המון כרכב למרות שהאוקטביה גם כן לא רעה אבל בכל זאת אני ממליץ בחום על הלגאסי B4 ואם אפשר אאוטבק אז מה טוב נסיעה טובה

תודה

תודה לכולם :) אבל זהו קנינו כבר סובארו לגאסי B4 עשיתי עליו סיבוב וזה אחלה אוטו...עוד שבועיים אנחנו מקבלים אותו

drorzi

New member
מזל טוב, ההחלטה לטעמי מצויינת

וגם אני הייתי בוחר בלגאסי תתחדש, תחזור לספר לנו איך היא לאורך זמן

66

New member
מזל טוב

תהנה מהאוטו (אני מאמין שתהנה). תטפל בה כמו שצריך ואל תשכח לתת לה שם כי לכל אוטו אישיות משלה.

itzik93

New member
רוצה לעשות טרייד אין ?:)

עם הלגאסי שלי ? 1.8ל` שנת 93 במצב נדיר :) תתחדש ותהנה מה- B4 !!

למעלה