עם חברים כאלה אתה לא צריך אוייבים..
נראה לי שעלייך להגדיר מחדש את המושג "חבר",לטענתך קרו לך כמה וכמה דברים לא משמחים במיוחד כתוצאה מהקשר שלך איתו,אינך חושב שאוליי עדיף לך,לפחות לתקופת מה,לנתק עימו קשר ולראות אם המזל הרע ממשיך "לרדוף אותך" ? אם לא יקרה לך שום דבר חריג במשך הזמן שלא תהייה עימו בקשר,ומייד לאחר מפגש עימו שוב יקרה לך דבר בלתי נעים הייתי אומר שקשה להניח שרק מקריות מעורבת בכך,בחברות מסויימות בעולם ישנם מנהגים שונים להסרת "עין הרע",השאלה היא עד כמה אתה מוכן להרחיק לכת..... בפפואה ניו-גינאה מקובל היה לכרות את ראשו של החשוד ב"הטלת עין הרע" ולאכול את ליבו עם בננות אפויות במיץ מנגו טרי,אינני חושב ששיטה זאת יעילה במקרה שלך משום שקשה לי להאמין ששופט יקבל את הסברך וישחרר אותך לחופשי... במונגוליה החיצונית נהוג לשחוט טלה בן 7 ימים לאחר טקס מיוחד אותו עורך שאמאן[רופא אליל],חיפוש מהיר בדפי זהב הבהיר לי כי קל לרכוש בארץ טלה,אך אין לנו ולו שאמאן מונגולי אחד לרפואה,כך שגם שיטה זאת בלתי ישימה לגבייך,ישנם שרלטנים רבים אשר מפרסמים עצמם כ"מסירי עין הרע",חוץ מלהוציא ממך את מיטב כספך לא תראה מהם באמת ישועה.... מה שנותר הוא ללכת למקווה,לעבור "טקס טהרה",ולקוות לטוב,מי יודע,עם קצת מזל אולי אפילו תמצא חברים חדשים במקווה....אם תפגוש שם את רסקול,מסור לו ד'ש. בהצלחה.