שאלה למי שמעודכן בתכנית "המיתמודד"

taltul89

New member
שאלה למי שמעודכן בתכנית "המיתמודד"

מי המתאגרפים שנשארו עד עכשיו?

BROWN BOMBER

New member
טוב שעוד מישהו מתעניין.

פיטר מנפרדו, ג'סי ברינקלי, סרג'יו מורה ואלפונסו גומז. על מי אתה מהמר? ...BROWN BOMBER

MikeTyson

New member
בגלל שאיישה הודח,

שאותו הכי אהבנו (אני והחברים). אני מאוד מקווה שלא משנה מי יקח - רק לא סרג'יו !!!

BROWN BOMBER

New member
למען האמת...

לסרג'ו לדעתי יש את הסיכויים הכי טובים לזכות. הוא מתאגרף חכם עם יכולת לנתח קרבות קודמים וללמוד מטעויות. עם יכולת לפתח אסתרטגיה נכונה והניצחון שלו על איישה היה לא מקרי. למרות שאהבתי את איישה אני לא מצתער על שסרג'ו ניצח. אני עומר או שזה יהיה סרג'ו או פיטר. לדעתי הייתי רוצה לראות את שתי אלה מתחרים בגמר. אי אפשר להתעלם מהעומץ הרב והנחישות של אלפונסו שהעיף את אחמד לכל הרוחות בפעם השנייה. ג'סי ששיחק משחקים לפני הקרב מול אלפונסו והתחזה לחלש ובקושר גרוע. כמו שאני תמיד עומר: המתאגרף שיפתיע הוא זה שינצח. איגרוף זה לא ספורט של שקופים. לא יודע מה תהיה התוצאה אבל אלה שנשארו הם מתאגרפים מצויינים ואני בטוח שאנחנו נהנה... ....BROWN BOMBER

orslimy

New member
חחח כולם יודעים מי זכה כבר...

כנסו לאתר... וכמובן מי שזכה, זה היה צפוי שהוא יזכה....

Guy Schlesnar

New member
למה לרמוז?

המצאת את הגלגל שאתה אומר שאפשר לבדוק באתר? אפשר לבדוק,אפשר לקרוא ספוילרים,אפשר גם להוריד את הפרקים,אבל חלק רואים בקצב של יס,בבקשה אל תהרוס.

orslimy

New member
הנה הלינק,

אל תיכנס אם אתה רוצה לשמור לך את ההפתעה, אני אישית לא מעניין אותי מי זכה, אלא איך הוא זכה... http://www.nbc.com/nbc/The_Contender

Pyongwon

New member
תגיע לתחרות, תראה. תמיד יש הפתעות.

כמו בכל דבר אחר בעולם.

BROWN BOMBER

New member
אין מצב שאני אהרוס...

אני גם יודע מאיפה אפשר להביא את התוצאה אבל אני לא רוצה להרוס לעצמי.

למעלה