שאלה למי שמשתמש בפלסטיק

שאלה למי שמשתמש בפלסטיק

אני משתמש בכפיות פלסטיק שקופות לעיניים לבובות. עם איזה צבעים טוב להשתמש. אמרו לי שצבע אקריליק וטוליפ לא טובים כי הם מתייבשים. אני משתמש בצבעים מיוחדים לפלסטיק ולזכוכית אבל אני צריך לבן ואני פשוט לא מוצא. למי שיש פיתרון שיכתוב. תודה מראש,
רועי.

שלום רועי....ובכן....

אני עוטפת את כפית הפלסטיק בבד טריקו לבן . [עם דבק חם] צובעת את הבד בצבע סיד לבן . [אפשר באקריליק על בסיס מים בצבע לבן] ולאחר מכן צובעת בצבעי אקרילק כשלבסוף לאחר יבוש מלא . אני מורחת לכה לאקריליק. בהצלחה דבי

../images/Emo45.gifמסכימה עם דבי. ואם אתה לא רוצה לעטוף אפשר

לרסס את הכפית בספריי של צבע בסיס (כחומר מקשר שלא ייתן לשכבה הבאה להתקלף) ומעל- ספריי בצבע לבן. יש גם צבע בסיס-מקשר מסוג אקרילי בחנויות טמבור שעליו אפשר לצבוע באקריליק, אבל לדעתי זה עדיין לא מספיק חזק. וחוץ מהכל, דווקא כן ראיתי צבע לבן לזכוכית.

עוד רעיון לעיניים בצבע לבן

להכין את העיניים מפימו לבן: מכינים כדור לפי הגודל הרצוי, חותכים לחצי. במקום לאפות בתנור, מכניסים את שני חצאי הכדור למים רותחים למספר שניות. כשהחומר מתקרר הוא מוכן לצביעה באקריליק. את השיטה פיתחה המעצבת טניה דיקוב שמלמדת עיצוב ובניית בובות בבית ספרנו. דבורה צפריר מנהלת בית הספר לתיאטרון בובות ודרמה במכללת לוינסקי 6053544 -03 www.puppet-school.org - אתר אי מייל - [email protected]

מעניין, גם אני משתמשת בפימו, למרות שלעיתים

הוא יכול להיות כבד מדי. הרעיון של הטבלה במים רותחים מעניינת. אנסה. תודה.

עוד רעיון לעיניים

רועי, במקום להשתמש בכפיות שקופות, תשתמש בכפיות חד פעמיות לבנות, יש בשפע בכל הגדלים, אפשר גם לגזור אותן לפי הגודל הרצוי ולצבוע בטושים פרמננט, הצבע עמיד! דבורה צפריר מנהלת בית הספר לתיאטרון בובות ודרמה במכללת לוינסקי 6053544 -03 www.puppet-school.org - אתר אי מייל - [email protected]

בעבר

השתמשתי בכפיות לבנות ואין בכלל להשוות בתוצאות. כשהכף שקופה הצבעים יותר בולטים העין נראית אמיתית וחיה.

אני משתמשת בכפיות לבנות השקופות חיוורות

לעומת הלבנות........אני משתמשת בהן רק בבובות "אינסטנט "
הכוונה לבובות מהירות המיועדות לשעת סיפור........בובות איכותיות הפלסטיק נעטף בבד .

ooommmr

New member
הלו,הלו חבר'ה....

מה המצב? אני מתנצל על העילמות שלי לאחרונה.... פשוט הפסטיבל קרב ובא .. ויש לי תערוכה להכין..... שמח לחזור..... ובאשר אליך רועי, כפיות פלסטיק שקופות אכן צובעים (מבפנים!) בצבע אקרילים .זה מה שאני עושה, ומה שמריה לימדה אותי.... ועד כמה שידוע לי...הבובות של מריה מחזיקו "לא רע"....=)חחחח חבל מאוד להוציא כסף על צבע זכוכית, תקנה בזה פרווה או משהו.... אני מצרף לכם תמונה של בובה אחת מתוך כמה שיהיו בפסטיבל... אשמח לקבל חוות דעת... עומרי

עומר אני משתמשת בשיטה של מריה רק בבובות ענק.

הן צריכות עיניים גדולות ולכן אני צובעת בפנים ולאחר מכן מרססת בספריי לבן. לא הייתי ממליצה על הכפיות הקטנות אך כל אחד ושיקולו הוא.
יום טוב
דבי

למעלה