שאלה למי שנבדקה אצל ד"ר בארגבל

לואי84

New member
שאלה למי שנבדקה אצל ד"ר בארגבל

הייתי בביקור חוזר בתל השומר ולאור מה שראו באולטרסאונד נאמר לי שמומלץ ניתוח. הפנו אותי לד"ר בארגבל לבירורים נוספים ואמרו שהמחלקה של הגסטרו תשלח לי זימון הביתה.
מישהי יודעת להגיד כמה זמן זה לוקח, האם התורים אצלו רחוקים? אני מעדיפה לסיים עם הדברים כמה שיותר מהר... מישהי הלכה אליו פרטי?

אני גם מאד מתלבטת אם לא לעשות את הניתוח פרטי בעיקר בגלל זמן ההמתנה הארוך בציבורי. (אמרו לי לחזור עוד 3 חודשים ואז קובעים תור לניתוח שיכול להיות שיהיב רק 6 חודשים אח"כ..)

lilushya

New member
לגבי ניתוח לא ככ יודעת אבל

תור אליו זה בכ"כ שבוע שבועיים אם אני זוכרת נכון ... בהצלחה :)

לואי84

New member
תודה, זה מעודד

אם הבדיקות מגעילות, לפחות שהרופא יהיה נחמד...

לואי84

New member
אגב,

הוא עושה איזושהי בדיקה על המקום או שרק מדבר איתך ומפנה לבדיקות אח"כ?

lilushya

New member
הוא טיפל בי אישית

לאורך כל הדרך. חוץ מבדיקות אורולג שהוא הפנה אותי ופיזיותרפיה אגנית הידרותרפיה וביופידבק ( עוד סוג של פיזיותרפיה) בדיקות לא קלות בעליל והם היו מקסימים ...הוא ביצע הכל אישית...חוויה הרבה פחות קשה בעזרתם מה שכן כל תור זמן המתנה של איזה שלוש שעות בחדר המתנה ( אפילו כתוב בהזמנה שהם שולחים )

lilushya

New member
וכן

ממלאים שאלון בחדר המתנה ואז את נכנסת אליו לשיחה ובדיקה ואז הוא יגיד לך איך ממשיכים ... בהצלחה :)

פז08

New member
הי לך....

אני טופלתי אצלו בעבר, לפני כשלוש שנים...
לי בזמנו לקח זמן קצר לקבל תור, אבל לי נאמר אז שזה בגדר "נס". לא יודעת איך זה כיום.
אני גם טופלתי אצלו במסגרת המושלם של הכללית ואז בכלל לא לקח זמן לקבל תור.
הוא מאוד עדין, יש כאלה שאוהבות את האישיות שלו, יש כאלו שפחות התחברו, מה שחשוב הוא שהוא נחשב רופא מעולה..........
ובפורום בזמנו שהיה פופלרי לשלוח אליו לאולטראסאונד, לפני שהחלו לעבוד עם ד"ר ורד, הוא היה מאוד מומלץ בפורום....
את מוזמנת לעשות חיפוש :)

לואי84

New member
תודה, פז...

אני עוברת על כל הפורום ולומדת הרבה...

ראיתי שכתבת למטה שעברת 3 ניתוחים. אם לא אכפת לך, אשמח לדעת מה הייתה מטרתם? האם עשית כדי לשפר כאבים ומדוע ניתחו אותך פעמיים נוספות?
אני שואלת משום שאצלי ברוך ה' אין כאבים יומיומים וכשיש הם יחסית נסבלים מאז שאני על גלולות, אבל הומלץ לי על ניתוח כדי להפריד הדבקויות ולהסיר 2 ציסטות (כ-4 ס"מ).
אבל הבנתי שגם הניתוח עצמו יכולו להיות הדבקויות ואז מה עשינו?

ושאלה נוספת, האם נותחת פרטי?

תודה...

לואי84

New member
טוב, אז קיבלתי זימון

והתלהבתי שזה היה ממש מהר... אני פותחת את המכתב והתור שנקבע לי הוא למרץ 2014!

הצלחתי איכשהו להשיג אותם אבל אין שום אפשרות להקדים את התור. ננסה לקבוע אליו דרך הביטוח. השאלה היא אם הוא עושה את כל הבדיקות גם במרפאה שלו?

למעלה