שאלה למי שנותח באמצעות כללית מושלם

עדי.פ

New member
שאלה למי שנותח באמצעות כללית מושלם

אימי עומדת לעבור את הניתוח אצל ד"ר סובחי באמצעות כללית מושלם מי שכבר עבר פרוצדורה דומהת ממי היא מקבלת את הטבעת? למי משלמים את ההשתתפות לי הכל היה הרבה יותר פשוט כשעברתי את הניתוח האמצעות חברת ביטוח ולא היייתי צריך לדאוג לכלום חוץ נזה מה שלום כולם כבר כמעט שעוע לא הייתי כאן

SARA120

New member
אני נותחתי באמצעות המושלם

רופא המשפחה שלח את המכתב של סובחי לרופא המחוזי והוא אישר את ההתקשרות עם בי"ח אסותא.כמו כן הוא נתן אישור למשרד הלוגיסטי(אם זכור לי טוב..)לספק לי את הטבעת לפי האיפיון של סובחי -ונסעתי להביא אותה. לאסותא לא מביאים שום מסמך רק את ההפניה של סובחי והטבעת ומשלמים ההשתתפות בקבלה.אשמח לעזור בשאלות נוספות. אה..כן,צריך להביא את כל התוצאות של הבדיקות.שרה

star22.

New member
גם אני עשיתי את הניתוח דרך כללית

מושלם או משלים (לא זוכרת
) ואת הטבעת קיבלתי מהקופת חולים עצמה מהרופא שלי. ואני לא זוכרת ששילמתי השתתפות או משהו. מקווה שעניתי לך, פחות או יותר

שלום לך עדי.

מה קורה אצלך איך מתקדמת הירידה במשקל ?והאם הגעת כבר למשקל שהצבת לעצמך? נראה לי שאתה מבסוט מהניתוח שעשית והמלצת על הניתוח לאימך אצל ד"ר סובחי שלדעתי הוא מנתח מצויין.את הניתוח אני עשיתי דרך הביטוח אצל ד"ר סובחי כך שלא יכול לעזור לך ולענות על שאלתך. בכל מקרה אני מאחל לאימך הצלחה בניתוח ,ושתגיע להשגים שאתה הגעת לאחר הניתוח.

עדי.פ

New member
הי קובי מה שלומך

ודאי שאני מבסוט אני כבר 37 ק"ג למטה ו 12 מידות במכנסיים (חזרתי למידה 48 ואני שוקל עכשיו 103 ק"ג) לפני הניתוח סימנתי לי הצלחה ירידה למשקל 100 ק" ג והצלחה מסחררת 90 ק"ג אני אגיע לשם

לעדי שלום

אצלי הכל כרגיל שומר על אותו משקל כבר 1/2 שנה אני במשקלי הרצוי 95 ק"ג ירדתי במספר המכנסיים ממידה 70 למידה 50,החלפתי את כל הבגדים ואני מבסוט נתתי את הבגדים הישנים לאנשים נזקקים.לפחות עוד משהו נהנה מזה שירדתי במשקל.שיהיה לך בהצלחה ושתרד ותגיע למשקלך האופטימאלי.יום טוב לך.

זה מאני עליך מר קובי ד.../images/Emo46.gif

ואתה שואל למה אני
עילך כי היא מיפגש אתמול ולא היתה ולפני כ שבועעים היה גם מיפגש אתה ??. מה שלום ומתי כולנו נראה
לך יום טוב ממני
הדרומי

באיה

New member
עדי שלום

משהו פה לא מסתדר לי בשאלה שלך. למה אתה שואל על כללית מושלם, אם אתם שייכים לקופת חולים כללית. אם אמך עומדת בקריטריונים של הניתוח, לא צריך מושלם ולא בטיח. אני אספר לך את השתלשלות הענינים אצלי, ואתה תסיק מסקנות. גם לי יש מושלם ובכלל לא השתמשתי בו במקרה הזה כי לא היה צורך, ולא עלה לי גרוש. רופא המשפחה שלי נתן לי הפניה לבית חולים במקרה שלי זה לוולפסון, הלכתי לביקור במרפאה, שם נתנו הזמנה לאשפוז ומס´ של הטבעת. אחות בק"ח שקלה ומדדה אותי, ולפי זה קבעו לי את הBMI. עם טופס ההזמנה ושוב עם אישור של רופא המשפחה, ניגשתי למשרד של הסניף בק"ח שם הזמינו לי את הטבעת, ומשם קיבלתי אותה תוך 3-4 ימים. המזכירה של חרוזי קבע לי תור לניתוח, וכך הגעתי לב"ח עם הטבעת ועם הבדיקות מבלי לשלם גרוש, מלבד חוות דעת פסיכיאטרית שהלכתי פרטי. זה הכל. מה דעתך על זה? באיה

עדי.פ

New member
באיה שלום

בתור אחד שנותח באופן פרטי (חברת הביטוח שילמה לאלא קשר לקופת חולים) אצל ד"ר סובחי באסותא אני רוצה לאימי את אותו הדבר ומי שרוצה את סובחי באסותא צריך להפעיל ביטוח או להכניס יד לכיס או את שניהם. עדי

רוייקו

New member
אהלן עדי.. לגבי הביטוח המושלם

של כללית, אז ככה: 1. אם אימך עומדת בקריטריונים, המסמכים והבדיקות מופנים לרופא מנהל מחוזי והוא מאשר (הוא או ועדה).. ברגע שניתן האישור לביצוע הניתוח, יצרו קשר מהקופה היכן לקבל את הטבעת. לאסותא מגיעים ללא אישורים, ככל הידוע לי. משאירים בקופה 6670 ש"ח וזהו. מוכנים לניתוח. זה מה שאני זוכר, כי אחותי נותחה לפני חודשיים וחצי באותה פרוצדורה. באיה הזכירה משהו לגבי מי שלא חשוב לו נושא המנתח או בית החולים בו ינותח.. אם פונים לבית חולים ציבורי, לא משלמים שקל.. השאלה מה אורך התור ?! יום טוב שיהיה רוייקו

עדי.פ

New member
תודה לך על המידע אני עדיין מעדיף

ניתוח פרטי עם ד"ר סובחי . בתור פולני :) אמרו לי שבבריאות לא חוסכים וחוץ מזה אני ממש מרוצה מהתוצאות עלי

למעלה