שאלה למי שעבר דיקור מח עצם..

night mistress

New member
שאלה למי שעבר דיקור מח עצם..../images/Emo53.gif

עברתי ניקור לפני שבועיים+ לדעתי.. מאז יש לי כאבים מפושטים באיזור אבל עכשיו הם הגיעו למצב שהוא כמעט בלתי נסבל (לקחתי כדור שלא ממש מועיל) הם התפשטו לאיזור התחתון של האגן ואני בקושי מסוגלת לשבת.. האם זה נורמאלי או שעליי לטוס לרופאה?

לא נשמע לי

כל כך טוב. לדעתי שווה לפחות טלפון לרופא התורן במחלקה ברגע זה. תרגישי טוב

trap

New member
היי מאיה

מאוד לא נשמע לי גם כן. בהחלט שווה להרים טלפון לכונן ההמטולוגי ובהמשך לשקול קפיצה לחדר מיון. הכאב היה אמור לעבור לגמרי מזמן! אילן.

trap

New member
אם היית מטופלת שלי

מזמן הייתי שולח אותך למיון, ולו רק בשביל אנלגטיקה, שיכוך כאב. אין שום סיבה שתסבלי מכאלו כאבים. יחד עם זאת, חשוב לברר את הסיבה מאחורי הכאב.

night mistress

New member
התחלתי עם 37.5

עכשיו ירד ל37.. ממילא בלילה לא יכולים לעשות לי כלום אז נראה לי שאני אלך מחר בבוקר למיון.. בנתיים אני לא לוקחת אנלגטיקה כדי שאני אראה אם יהיה לי חום.. תודה על העצה..נראה לי שאני אשתמש בה..

trap

New member
זה לא ממש נכון

יש בבית חולים כעת מרדימים, פנימאים (לא נראה לי שיש המטולוג נוכח), אונקולוגים שיכולים בהחלט לטפל בך גם באמצע הלילה. אין שום סיבה להשתהות עד הבוקר. בהצלחה

../images/Emo24.gif שיעבור מהר !!!!!!!

היי גם לי אחרי הניקור היה כאב לפחות לחודש ועד היום שעושים לי טיפולים כמו רייקי המטפלים אומרים שמרגישים דקירות במקום(בלי שידעו על הבדיקה) היום אני כחודשים אחרי ואין שום כאב....(יש כאבים אחרים מהנופוגן..)

night mistress

New member
את יכול הלתאר לי את הכאב?

חריף? דוקר? כמו תחושת שריפה? \מתי הוא התגבר ומתי ירד?

עוד../images/Emo24.gif שאולי יעזור.

בוקר טוב ! הכאב היה דוקר וגם חולשה במקום לא יכולתי לשכב או להישען על אותו צד. אבל אם יש לך חום וגם אם לא כדי להיות שקטה עדיף שתתיעצי עם הרופאים.

למעלה