שאלה למי שעבר תהליך עם AEO או מי שיודע...

שאלה למי שעבר תהליך עם AEO או מי שיודע...

שלום לכולם, מעניין אותי לדעת אם לאחר קבלת AEO והגשת התיק המורחב בשגרירות, אם הפקיד בשגרירות מתקשר גם כן למעסיק...? ידוע לי כי האישור מועבר לCIC ישירות מHRSDC וכמו כן מוגש על ידי מבקש הPR. יש להם עניין לבדוק את האישור מול המעסיק? הרי HRSDC כבר עשו את עבודתם... אני שואלת כדי ליידע את המעסיק שלא יופתע אם ייצרו איתו קשר שוב... תודה מראש לעונים

fbinypd

New member
שלום לך, האם כבר המעסיק שלך קיבל שיחת טלפון

מה HRSDC ? אם כן, איזה שאלות שאלו אותו, ומה הכי היה להם חשוב לשמוע ? וכמה זמן מהגשת המסמכים עד קבלת שיחת טלפון ? תודה מראש, איתי

קיבל. אין לי מושג מה שאלו

גם לא ממש עניין אותי חוץ מהתשובה הסופית. אם המעסיק שלך יגיש את כל מה שדרוש אני מאמינה שרק יאמתו איתו את דרישתו כי את כל הנתונים על החברה שלו יש בידיהם. באונטריו לוקח כחודש-חודשיים לתהליך. בפרובינציות אחרות אין לי מושג. איפה הוא מגיש?

fbinypd

New member
באונטריו - טורונטו, עוד שאלה, האם צריך לשלוח

גם הצעת עבודה וגם חוזה בנוסף לטפסים האם יש עוד משהו שהמעסיק צריך להוסיף למעטפה ?

המעסיק שלך או אתה לא יודע לקרוא אנגלית???

כתוב הכל על טפסי הבקשה: 1.מכתב הצעת עבודה לעובד 2.מכתב בקשה שמפרט את התפקיד הנדרש לפי NOC 3.טפסים מלאים 4. מיני דוחות פיננסיים על העסק שלו שמעידים כי הוא מעסיק יותר מעובד אחד, שהוא משלם מיסים וכד' הכל מפורט- תפתחו את העיניים!!!

amirshuval

New member
בהחלט ייתכן

שיתקשרו לברר שהצעת העבודה שרירה וקיימת.לקצין ההגירה יש סמכות מלאה לברר שהAE עדיין תופס לגבי הבקשה.באופן עקרוני ההצעה צריכה להיות בתוקף עד האישור בגבול כPR.כדי שהמעסיק יהי מעודכן לגבי אפשרות של שיחות טלפון נוספות בעניינך.

האפשרות קלושה אבל קימת השגרירות סומכת על HRDC

המעסיק צריך להיות מוכן לענות בכנות תשובות שיעידו על תום ליבו בהצעת ההעסקה.

תודה לשניכם על התשובה ../images/Emo13.gif

שלא יתפרש כאן בטעות שההצעה פיקטיבית, היא אמינה וכוונותיו כנות לחלוטין!!! אך זכור לי במעורפל כי מישהו בעבר הזכיר כאן בפורום מקרה זהה לשאלתי וניסיתי לוודא כדי שנוכל ליידעו על המשך התהליך. שוב תודה! ההצעה תקפה והתיק המורחב יוגש בקרוב (נשאר לחכות לתוצאות הIELTS ).

למעלה