אחי היקר...
כדי להיות שלם עם עצמי היה עליי קודם כל להתמודד עם השדים שלי, וזה אומר לבחון ולסלוח לעצמך על כל הטעויות שעשית, ללמוד מהם את המיטב ולהמשיך הלאה, לקבל את כל האמת לגבי עצמך וזה כולל הכל הכל הכל, כולל הדברים הפחות נעימים שאתה לא מוכן להודות בהם, אנחנו נוטים להסתיר את הדברים הרעים שבנו, אבל כאשר אנו מקבלים את הטוב ואת הרע כאחד אנחנו שלמים עם עצמנו. שלמות עצמית מביאה עימה מספר דברים, עצם כך שאתה מקבל את עצמך כפי שאתה, אתה יכול לראות את הטוב והרע בסובבים אותך משום שאתה התמודדת עם השדים שלך והפכת אותם לחלק ממך, נשמע קצת הזוי אבל ההבנה והקבלה היא חלק מכל העסק. אני נוטה לקבל את האמת כפי שהיא, זאת אומרת שלכל אדם יש את האמת כפי שהוא רואה אותה אבל בסופו של דבר יש אמת אוניברסלית אחת שהרבה אני מחובר אליה דווקא מעצם כך שאני מבין ומקבל את הסביבה שלי כפי שהיא. האמונה שלי, ובכן, זה סיפור ארוך, אבל בוא נאמר שהיתה לי הארה (ואני לא אדם דתי, אני פשוט מאמין) ומאז אני יודע בוודאות שלכל דבר שקורה בחיים האלו יש סיבה שנשגבת מבינתנו עד לרגע בו הידע הזה אמור להתגלות לנו. והכל קורה כפי שהוא צריך לקרות, גם הדברים הפחות נעימים. ידידי תמיד תסתכל על הכוס המלאה בכל דבר, כי בכל רע יש גם טוב. לא צריך יותר מנר אחד כדי להאיר חדר חשוך. בקשר להילה שלי, אני לא יודע איך להסביר אחי, פשוט אנשים מרגישים אותי כשאני עובר לידם, כאשר אני מחייך ליד אנשים, הם לאט לאט מחייכים, כאשר אני מטפל (אני מעסה ומטפל אלטרנטיבי במקצועי), מרגישים את החום, האור והריפוי נובעים מהידיים שלי. אבל אני יודע ותמיד מודה לאלוהים על כל הדברים האלה, כי הוא חושף את הדרך בפני אבן אחר אבן ברגע הנכון. תהיה חזק ידידי, תהיה אמיץ ותמיד תהיה אמיתי עם עצמך ועם הסביבה שלך. מקווה שהצלחתי לענות על שאלתך אחי היקר, אני אשמח לענות עוד. דובי לנגברג