שאלה למי שצועד בדרך הלוחמים...

TheGreatNut

New member
שאלה למי שצועד בדרך הלוחמים...

כיצד את/ה עושה זאת? כלומר, איזו עשייה או אילו עשיות את/ה מבצע על מנת לצעוד בדרך זו, אם בכלל? יכול להיות שאין שום הגיון בשאלה שלי, כאילו אני שואל איך מכונית שרה בספרדית, אבל אני לא בטוח אז אני שואל.

wolfbrother27

New member
אחי היקר...

אני חושב שהתשובה לשאלתך אינה פשוטה משום שדרך הלוחם יחודית לכל לוחם ולוחם. אני חושב שלוחם צריך להיות שלם עם עצמו בכל צעד וצעד בדרך, הוא חי את האמת ובעצם כך יש לו אפשרות לראות את האמת דרך עינייהם של הסובבים אותו. עצם כך שהוא מקבל את החיים כפי שהם לטוב ולרע מאפשר לו להבין את האיזון בצורה ברורה יותר. אני חושב שהתכונה החשובה ביותר של הלוחם היא האמונה שלו, אמונתו של הלוחם היא שיוצרת סביבו את האור, ההילה המשפיעה על הסובבים אותו גם בלי שיפנה אליהם או ידבר איתם. אמונה זו היא אמונה שלמה בעצמו, בדרכו ובאלוהים, לפחות ככה נראית הדרך שלי.

TheGreatNut

New member
אז איך אתה מתרגל/לומד/מפתח:

להיות שלם עם עצמך? לראות אמת דרך עיניים של הסובבים אותו? לקבל את החיים כפי שהם? להבין את האיזון בצורה ברורה יותר? האמונה שלך? ההילה שלך? האור שלך? אני שואל בשיא הרצינות. לא חשוב לי אם הדרך שונה עבור כל אדם, אני שואל על כל אחד ספציפית - איך אתה עושה זאת? איך אתה צועד בדרך?

Random Thoughts

New member
תשובתי

איזה מוזר זה... ברגע שקראתי את השאלות אמרתי לעצמי "ווי... לא יודע!" אבל בעצם יודע בערך אז אנסה. אני עוד לא שלם עם עצמי לגמרי אך כל הזמן נמצא במן סוג נחמד של שיפוט עצמי, זו המלחמה שאני מנהל עם עצמי מבין את עצמי יותר טוב, מסתכל על עצמי משלל כיוונים וכך יודע מה לתקן בי ואיך וכיצד לנהוג, יוצא מהמכניות שבי וכך נהיה מעט שלם עם עצמי יותר מיום ליום. אני לא רואה רק מעיניים של אחרים, אני רואה מכל שפת הגוף שלהם אמיתות מסויימות, שהם לא תמיד רואים כאמיתות... אני מקבל את החיים כפי שהם כי אין משהו אחר לעשות כל רגע שחולף עלי הוא רגע בפני עצמו ואם לא אקבל אותו כפי שהוא, אז לא אחיה בתוך הרגע, אלא אחיה בדמיוני הבידיוני. עכשיו זה לא אומר לא לעשות כלום... זה אומר שניתן לחוות כל רגע בשלל דרכים שיכולות להוביל להתפתחות מסויימת. אני עוד לא מבין את האיזון כל כך.. רק מבין שלפעמים כדי להיות מאוזן אני פשוט צריך לזעזע עצמי אל מחוץ לאיזון שהייתי נמצא בו. כי אם אמצא באותו איזון כל הזמן אז לא אשתנה... צריך להתפרק ולהבנות שוב ושוב, ושוב זה חוזר לקבלת החיים כפי שהם... לקבל את חוסר האיזון ולפעול כדי להזרים אותו :) אמונה... צריך להשתדל לחוות דברים כדי להאמין קצת. הילה עדיף לראות ולחוש כדי להבין וכך גם לגבי האור. איך אני אישית עושה כבר אמרתי. וצועד בדרך עם חיוך תמידי, כנות, ונזילות להשתנות כל רגע. ווא זה היה נחמד.. הבהרתי לעצמי עיניינים תודה :)

Random Thoughts

New member
קראתי

קראתי וראית שכתבתי הרבה "אני" ו"עצמי" המילים הן רק מילים כרגע.. כי עם כל הבנת העצמי הזאת אני מבין שיש בתוכי כל כך הרבה "אני" כך שעדיין אין בדיוק 'אני עצמי שלם אחד מאוחד' :)

wolfbrother27

New member
אחי היקר...

כדי להיות שלם עם עצמי היה עליי קודם כל להתמודד עם השדים שלי, וזה אומר לבחון ולסלוח לעצמך על כל הטעויות שעשית, ללמוד מהם את המיטב ולהמשיך הלאה, לקבל את כל האמת לגבי עצמך וזה כולל הכל הכל הכל, כולל הדברים הפחות נעימים שאתה לא מוכן להודות בהם, אנחנו נוטים להסתיר את הדברים הרעים שבנו, אבל כאשר אנו מקבלים את הטוב ואת הרע כאחד אנחנו שלמים עם עצמנו. שלמות עצמית מביאה עימה מספר דברים, עצם כך שאתה מקבל את עצמך כפי שאתה, אתה יכול לראות את הטוב והרע בסובבים אותך משום שאתה התמודדת עם השדים שלך והפכת אותם לחלק ממך, נשמע קצת הזוי אבל ההבנה והקבלה היא חלק מכל העסק. אני נוטה לקבל את האמת כפי שהיא, זאת אומרת שלכל אדם יש את האמת כפי שהוא רואה אותה אבל בסופו של דבר יש אמת אוניברסלית אחת שהרבה אני מחובר אליה דווקא מעצם כך שאני מבין ומקבל את הסביבה שלי כפי שהיא. האמונה שלי, ובכן, זה סיפור ארוך, אבל בוא נאמר שהיתה לי הארה (ואני לא אדם דתי, אני פשוט מאמין) ומאז אני יודע בוודאות שלכל דבר שקורה בחיים האלו יש סיבה שנשגבת מבינתנו עד לרגע בו הידע הזה אמור להתגלות לנו. והכל קורה כפי שהוא צריך לקרות, גם הדברים הפחות נעימים. ידידי תמיד תסתכל על הכוס המלאה בכל דבר, כי בכל רע יש גם טוב. לא צריך יותר מנר אחד כדי להאיר חדר חשוך. בקשר להילה שלי, אני לא יודע איך להסביר אחי, פשוט אנשים מרגישים אותי כשאני עובר לידם, כאשר אני מחייך ליד אנשים, הם לאט לאט מחייכים, כאשר אני מטפל (אני מעסה ומטפל אלטרנטיבי במקצועי), מרגישים את החום, האור והריפוי נובעים מהידיים שלי. אבל אני יודע ותמיד מודה לאלוהים על כל הדברים האלה, כי הוא חושף את הדרך בפני אבן אחר אבן ברגע הנכון. תהיה חזק ידידי, תהיה אמיץ ותמיד תהיה אמיתי עם עצמך ועם הסביבה שלך. מקווה שהצלחתי לענות על שאלתך אחי היקר, אני אשמח לענות עוד. דובי לנגברג

Random Thoughts

New member
...

אהבתי את אשר כתבת... חלק מהדברים גם היו בשבילי דברים שאני מרגיש לעצמי. ובקשר לטוב והרע... אם הכל רע יש טוב אז נראה שהרע הוא הטוב כי ניתן להפיק זאת ממנו

מה פתאום?

השתמשתי בפרוש שלך, איך שהוא משתמע מההודעה שלך.... ואחר כך מתלוננים אם אני שואל מה הכוונה.... אם אני מנחש מה הכוונה זה גם לא בסדר? אז איך אני אמור להתנהג בפורום הזה?

TheGreatNut

New member
אני התלוננתי? או מישהו אחר?

פשוט כשקראתי את ההודעה שלך ("אתה צודק"...) התגובה הראשונית שחוויתי הייתה עלבון וכל מני דברים כאלו (תגובה לשטויות שיש לי בראש). הסכמתי לוותר על זה ואז ראיתי שאולי אתה בעצם אומר שמשהו מאוד מסויים לא נמצא בהודעה שלי. ואז ניסיתי לבדוק לפי הפרשנות שלי ל"הגיון" והאם "הגיון" נמצא או לא נמצא בשאלה שלי, וכאילו נתקעתי - לא הצלחתי לעלות על תשובה שזה נדיר עבורי (ללא קשר לאם אני עולה על תשובות נכונות או שטוטיות ורק משלה את עצמי שיש לי תשובה). ואז ממש רציתי לדעת, מה לדעתך אין בשאלה שלי.

בוא נבדוק ביחד....

כתבת איזו עשייה או אילו עשיות את/ה מבצע על מנת לצעוד בדרך זו, אם בכלל? אתה שואל איזה עשיות מבצעים על מנת לצעוד בדרך עם לב. רוב האנשים לא מבצעים עשיות אלא מגיבים... אלו שעושים עשיות לא שואלים איך מבצעים אותם.... ואלו שמגיבים לא יכולים באמת להבין (בשכל/הגיון) מה זה לעשות. אלו שצועדים בדרך עם לב לא "עושים עשיות על מנת לצעוד בדרך עם לב" הם פועלים ומבצעים עשיות המוכתבות על ידי הדרך.... ההפך ממה שאתה מציג.

למעלה