שאלה למי שקיבל זריקות של נפוגן|עזרה

שאלה למי שקיבל זריקות של נפוגן|עזרה

בוקר טוב!
ביום חמישי הזרקתי את הזריקה השלישית והאחרונה ,ואחהצ התחילו לי התכווציות ברגלים ובישבן וחשבתי שזה כמו שתיארתם(כמו אחרי מכון כושר) לקראת הערב זה רק החמיר עד שבלילה התחיל לי ספזם בכל הגוף לא יכולתי לשכב או לשבת או לעמוד עם כאבי תופת . התקשרנו למיון ואמרו לנו להגיע. עשו לי שם בדיקות דם כדי לראות שאין פירוק של שריר.כל הבדיקות יצאו תקינות נתנו לי כדורים לריכוך שרירים+ווליום . דברתי עם ההמטולוג שלי והוא אמר הה זו תופעה ידועה אין לך מה לדאוג פעם הבאה אולי נוריד את המינון... זו תופעה ידועה??...?? נזכרתי במה שמילתו רשמה לי על הסוג השני של הזריקות=לכזה כאב התכוונת? הם יותר יקרות ? ובגלל זה לא מציעים אותם? יום נפלא עם הרבה שמש(בתא יש קצת)

מיליתו

New member
הי

קשה להשוות בין סוגים ועוצמה של כאב... אני חושבת שלא מציעים את הזריקה השניה כי היא יותר מורכבת. אם אני לא טועה, הנאופוגן בא מוכן במזרק, ואת הגראנוצייט (השם של החברה המתחרה), צריך לערבב לבד לפני ההזרקה (פעולה לא מסובכת במיוחד). אני לא חושבת שהן יותר יקרות, ואני לא יודעת איזה אינטרס יש לבתי חולים לתת ניאופוגן קודם כלץ את יכולה לבקש להחליף לגראנוצייט. אצלי ההחלפה הזו עשתה פלאים.

גם לי זה קרה.... זה עובר......|המל

היי לך עוד לא עניתי לך על השאלות שכתבת לי אין לי זמן. אבל אני יכתוב. בקשר לזריקות, אז דעי לך, גם אני עברתי משהו דומה, אז תרגיעי, כי: א. זה עובר, פשוט זה נגרם מההתפתחות המהירה של תאי המח עצם ככה הוסבר לי. ב. לי הרופאה הורידה את מינון הזריקות בטיפול הראשון מ-7 ל-4!! כי היא אמרה שהכאבים הללו אינם הכרחיים, ופשוט עדיף שהגוף יעבוד לבד וימריץ את גדילת התאים הללו "לאט" יותר, רק אחרי 4 זריקות ולא יותר. אז תשאלי את הרופאה שלך אולי כדאי להוריד את מינון הזריקות.... בכל מקרה זה כמו השיער, זה עובר. העיקר שהטיפול יעזור בסופו של דבר....... אנחנו בחודש אדר. "משנכנס אדר - מרבים בשמחה" חחחחחחח

למעלה