שאלה למי שראה ויודע

DreamS_HunteR

New member
שאלה למי שראה ויודע

השחקן ששיחק את טראוויס במזל תאומות, הילד הזה שלא מתייחס לקלואי, הוא שיחק גם בסרט "חופשיות על הבר" ? החבר של הילדה הזאת שרצתה להיות זמרת? אם לא, אז הם ממש דומים. אם כן, אז יופי לי, יש לי חוש הבחנה חד.

Nomero Uno

New member
במיוחד בשבילך

בדקתי ב2 בלילה ואתה לא צודק ברנדון טיילר ששיחק עם התאומות את טראוויס בSLT ואת בריאן בWL לא שיחק ב"חופשיות על הבר"

אבל הן שתי טיפות מים!!!!!!!!

מה את בטוחה שהם לא אותו אדם?! כי הם נראים ממש אבל ממש אותו הדבר אני הייתי בטוחה שזה אותו השחקן!!!!!

Nomero Uno

New member
קודם כל אני בן

ואם תוכלי להגיד לי איך קוראים ל"חופשיות על הבר" באנגלית אוכל גם להראות לך בבירור את סגל השחקנים

Nomero Uno

New member
מצאתי

לסרט קוראים באנגלית "Coyote Ugly" ולשחקן שאתם מתכוונים אליו קוראים אדם גארסיה אתם מתכוונים לזה ששיחק את קווין א´ודונל נכון? או ג´ון גודמן שמשחק בסרט את וויליאם ג´יימס סנפורד?

סליחה , אני מבינה שאתה בן! , סורי

ומה?! , אתה חייב להודות שהם נורא דומים !!!!! אבל כשאני חושבת על זה הם לא בני אותו גיל!!!!!

Nomero Uno

New member
יש לי את הקלטות

והלכתי במיוחד בשביל הסוגיה הזאת לראות את ההתחלה כדי לראות איך קוראים לו

olsen rule

New member
אם כבר מדברים על ברנדון טיילר

יש לי בקשה גדולה אתם יכולם בבקשה להביא לי שם של אתר שלו אם יש לו, ואם אין אז תמונות אם יש לכם בבקשה אני פשוט מזה אוהבת אותו אבל אני לא מוצאת אותו בשום מקום. יש לי תמונה אחת ויחידה שלו

motib4

New member
לא יודע.

במקרה הקליפ של ליאן ריימס (פסקול הסרט), נמצא אצלי במחשב. הסתכלתי, והם מאוד דומים.

Nomero Uno

New member
וברנדון טיילר ב"להרוויח את לונדון"

עכשיו תחליטו אתם האם הם דומים ?

olsen rule

New member
אולי הם טיפ טיפה דומים אבל..

אני לא חושבת שעד כדי כך שאפשר להתבלבל

למעלה