שאלה למלאך העל .

archangel100

New member
שאלה למלאך העל .

לא אתהדר במחשבות עמוקות אותן אין לי , ובהתאם לכך אשאל שאלה של טמבל , סקפטי , חסר מוח ואוויל ( ועמכם הסליחה ) . אם השימוש באנרגית הקי הוא פשוט כל כך ואפשר ללמוד איך להשתמש בו באופן קל ומהיר , איך זה שאין כל אפשרות להוכיח את קיומו , באופן מדעי ? תודה מראש - מלאך העל שחושב ללמוד רייקי .

Anabel74

New member
קודם כל ברוך הבא לפורום!!

אני מציעה לך לאפשר לאנרגית הרייקי להגיע אליך בטיפול..האנשים הסקפטים ביותר חוו את ההרגשה/את ההקלה/את העלמות הכאב וזו היתה ההוכחה הכי טובה שניתן לתת...כמו כן אם תלמד רייקי ותטפל באחרים תקבל את הפידבאק שלהם לטיפול ומבחינתי זוהי גם הוכחה בפני עצמה. (אגב, נסה לצלם את ההילה שלך בזמן רייקי, יתכן ותופתע מהתוצאה..)

archangel100

New member
תודה רבה על העצות ועל הברכה ,

אך פרטי המשתמש שלי אינם מדוייקים ... :)

נועיק

New member
כמו שאי אפשר למדוד גובה בליטרים

ככה אי אפשר למדוד רייקי בכלים מדעיים - זו לא אותה שפה. ובשביל מה למדוד?

אני......מעט חולק על דעתך......

ובכדי לדייק יותר, אם אנו מבינים שעולם הרייקי מחולק בגדול לשניים, האנרגייה ואופן השימוש בה, וההתפתחות הרוחנית והמודעות, הרי שאת החלק השני אכן לא ניתן למדוד ולכמת בכלים המדעיים הידועים לנו כיום. אולם אנרגייה...כאנרגייה, ניתן גם ניתן, ואכן יש כלים המודדים ומתעדים את עצמתה, ואת האפקטיביות שלה. במיוחד אותם כלים חדשים שנולדו בכדי להבחין בהילות ובפרצים אנרגטיים היוצאים מהגוף (למשל המצלמה הקיריליאנית). הימים בהם הרייקי היתה משהו מיסטי לחלוטין לאט לאט חולפים מהעולם...... כמו בתחומים אלטרנטיביים נוספים. שלך,

smile2life

New member
הרייקי בהחלט מדיד

מה שקובע הוא מבחן התוצאה ואני חושב שכאשר מבצעים\מטפלים\מתרגלים רייקי בצורה נכונה וטהורה (איש איש לפי דרכו) יש לכך תוצאות אני מודד את הצלחתו של הרייקי בהעברת מכאובים, הרגשת נקיון ומצב רוח טוב או רע. לפי תפיסתי אין צורך למדוד את הרייקי בצורה מספרית אלא על פי הצלחתו,כאשר המבחן הראשון הוא הטיפול העצמי.

archangel100

New member
אההמם...

אוקיי . הבנתי , קלטתי והשתכנעתי . מה אני צריך כדי ללמוד , ואיך כדאי לבחור מורה ? כעת , אם באמת מדובר בדבר מה כה אפקטיבי , מדוע עדיין יעוו פניהם מרבית בני האדם ה"מערביים" וה"ראציונליים" כשידברו איתם על רייקי ?

Anabel74

New member
אני צוחקת לי עכשיו../images/Emo6.gif

וזה כי הכרתי לא מעט אנשים שעוסקים ברייקי ואשר המקצוע "הרשמי" שלהם הוא תחום ראציונלי ולוגי לחלוטין. (אם תסתכל בכרטיסים של הרי ושלי למשל תראה ששנינו בכלל מתחום המחשבים). מה שאני רוצה להגיד בזה הוא שרייקי מסתדר מצויין עם ההגיון וכן עם המערב... מה שצריך זה רק לתת לזה סיכוי ובתוצאות מקבלים את ההוכחות (שאנשים לוגיים כל כך כמהים להן
). לגבי בחירת מורה - מאסטר: אני אשלח לך קישורים לאתרים עם רשימות של מאסטרים במסר הפרטי. עליך להחליט אם אתה מעוניין בקורס שמרוכז כולו בסוף שבוע או אולי במשך שלושה ארבעה מפגשים חד שבועיים.(ישנם גם מאסטרים שמוסיפים נושאים נוספים על רייקי בקורס שנמשך זמן רב יותר). אני מניחה שתחפש מאסטר/ית באזור מגוריך וזה גם מצמצם את האפשרויות. אבל הכי חשוב לדעתי הוא לדבר עם אותו/ה מאסטר/ית ולראות אם אתה מתחבר אליו/אליה ואל הדרך שבה הוא/היא מספר/ת לך שמעביר/ה את הקורס. שיהיה לך בהצלחה ואשמח אם תחלוק איתנו את חוויותיך מהקורס ותרגול הרייקי. לימור

למעלה