שאלה לממוחים ולבנים שבפורום

or841

New member
שאלה לממוחים ולבנים שבפורום

אני יוצאת עם משהו חדש חודשיים. לפני שבועיים התחלנו לקיים יחסי מין, הבחור איתו אני יוצאת לא מפסיק לדבר על העובדה שמה שהוא אוהב בבחורה זה הישבן ופחות החזה, גם בסקס הוא מעדיף את תנוחת הדוגי ( למי שלא מכיר כניסה לנרתיק אבל מכייון הישבן כשהבחורה על ארבע) הישבן של הבחורה זה ממש עניין חשוב בשביל הגמירה שלו, בנים ומומחים מה יש לכם להגיד על זה,האם זה נורמלי? האם יש כאן בנים שגם מעדיפים ישבן על פני ציצים? קצת קשה לי לקבל זאת חשבתי אפילו בכיוון המוזר של הומו בגלל שאוהב תחת. לדוגמא באחד המקרים ששכבנו הזקפה שלו בשלב מסויים ירדה בגלל הקונדום שהיה מידיי עבה אז כדי להעמיד אותו שוב הוא שיפשף את איבר המין שלו בישבן שלי זה ממש עושה לו את זה, זה עעוזר לו להתגרות על ידי משחק עם הישבן שלי והשתפשפות בו. האם זה נורמלי? עלו לי מחשבות מוזרות שבגלל שהוא אוהב ישבן אז אולי זה מעיד על כך שההומו, למרות שהיו לו חברות רבות בעבר. עיזרו לי להבין כי אולי אני טועה וסתם מסיקה מסקנות לא נכונות.

גם במין כמו באוכל למשל לכל אחד יש את הטעם

וההעדפות שלו, בלי שזה בהכרח מתקשר לנטיה מינית. יש את האחד/ת שמתגרה מטוסיק ויש את זה משדיים ויש את זה/ו מנעליים או כפות רגליים או אוזניים... משיכה לאיבר מסוים בגוף היא עניין אינדיוידואלי, ויש לך כאן הזדמנות להכיר מישהו שמייצג משהו קצת אחר ממה שהכרת עד כה. אם את מרגישה איתו בנוח את יכולה תמיד לבדוק איתו לגבי ההעדפות המיניות שלו, לאמר לו שאסוציטיבית עבורך טוסיק מתקשר להומוסקסואליות ולשמוע את תגובתו לעניין.

kamrashhalural

New member
אל תדאגי! הוא לא הומו ! רק אוהב יותר ישבנים.

לכל אחד יש משהו אחר שעושה לו את זה : אחד אוהב ציצים גדולים , אחר מת על כוס מגולח ... והחבר שלך מת על טוסיקים . אז בסדר - לגיטימי ונורמלי לחלוטין.. הניחי לזה ושלא יטריד אותך יותר. זיונים נעימים !

סודית3

New member
איזה קטע כמו בעלי

גם בעלי מת על ישבנים יותר מכל דבר אחר והוא חולה על הישבן שלי, אבל לא הוא לא מעדיף דוגי, אם כי הוא אומר שבדוגי הכי קל לגבר לגמור, לא יודעת למה זה כך.

חופ שיה

New member
כי

כשהתחת נמצא לו מול העיניים, הגירוי גדול וחזק יותר. אני בטוחה שיש גברים שקל להם יותר,ונוח להם יותר, לגמור כשהאשה לא מסתכלת עליהם בזמן האורגזמה. יש כאלו שעצם רעיון התנוחה גורם להם גירוי מאוד חזק מבחינה פסיכולוגית שמשפיע על הפיזי. אבל הכי טוב לשאול אותו. :) ואם לומר על פי ניסיוני - יש הרבה גברים שדוגי סטייל זה הזרז הכי גדול שיש לאורגזמה שלהם. אני זוכרת את עצמי יוזמת תנוחת דוגי כשהייתי רוצה שהם יגמרו (היום אני עושה הכל על מנת שהם לא יגמרו).:)

or841

New member
תודה רבה לכלום על התגובות

זה עזר לי להבין כמה דברים. וכן גם הבנתי ממנו שבדוגי הכי קל לגמור :)

חופ שיה

New member
לא מוזר בכלל

כמו שאמרו לך , כל אחד וטעמו וכל אחד ומה שמגרה אותו מינית. פגשתי הרבה גברים שתחת וכל הקשור אליו מגרה אותם הרבה יותר מכל דבר אחר, אין קשר בכלל להומוסקסואליות - סטיגמה שצריכה להעלם מהעולם זה כבר - אבל מסתבר שהיא עדיין קיימת
. תנוח דעתך, ואם הם עדיין לא עושים לך טוב , תשלחי אותם אלי- אני מהנשים שמאוד אוהבות שהגבר שלהן מתעניין עמוקות (תרתי) בתחת שלהן- גם כשזה רק עם העיניים.

uvita

New member
איך הסקת שעל גבר סטריט לאהוב שדיים יותר מתחת?

אני אפילו שמעתי כמה פעמים, בתכניות מדע על אבולוצייה, שהחזה הנשי הוא יותר "העתק" של התחת. האגן, התחת והמתניים מראים לגבר עד כמה את פורייה (ישבן עגול, מתניים וכו'...). והחזה הנשי כפי שהוא היום התפתח מאוחר יותר אבולוציונים כדי שלזכר יהיה גם סממן קידמי
אניהו, גם אם התיאוריה הזו נכונה וגם אם לא
לכל אדם יש חיבה למקומות אחרים, בלי קשר לנטייתו המינית

למעלה