שאלה למנהלות הפורום(בנוגע לאוהד ויש

• פותח הנושא bdbd
  • פורסם בתאריך

bdbd

New member
שאלה למנהלות הפורום(בנוגע לאוהד ויש

אל) אמנם אנשים חושפים כאן דברים על חייהם הפרטיים של המתמודדיםוזה לא בסדר למרות זאת שאלה לי אליכן בוסיות גדולות ומשגעות שכמותכן!!! כבר כמה וכמה פעמים הורידו הודעות שכתבתי על אוהד וישאל!! למה? המידע שפרסמתי עליהם הופיע בראיון איתם ברייטינג (שבועון של מעריב) אני אכבד אתכן ולא אציין את המידע הזה שוב אבל בבקשה תסבירו לי מה מניע אתכם למנוע אותי מלספר למעריציהם מי הם ומה הם?הרי את מה שכתבתי הם בחרו לספר לכתב העיתון לא? (הצד הפרנואידי שבי חושש שפשוט זה נובע מאותו מניע נסתר הגורם לכן להתעצבן על קריאותי להחזיר את חי והודיה .....סתם!סתם!) מצפה לתשובה אמיתית וכנה

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif "בוסיות גדולות ומשגעות"?!

נניח
בכל מקרה, זה לא משנה אם היה כתוב את זה באיזשהו עיתון. לדעתי, הפורום הוא לא המקום המתאים לדון בדברים כאלה. זה הכל.

../images/Emo121.gifסך הכל חנופה... מה לא ברור?

אגב, איזה פורום קיבל את מספר 338 שזה אגב ב-5 ספרות יותר גדול מפורום משינה הנשגב!!! (האמת הוא די שומם אבל משינה הם
)

אבל הפורום נועד בדיוק לשם כך

אני ראיתי את הכתבה ברייטניג... שם הוא הודה בנטיותיו. כל עוד זה היה בגדר סוד- סבב.. סתמו ת'פה. אבל אחרי שהוא פירסם--- זו לגמרי זכותנו!!!!!

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif יודעים מה.

תעשו מה שאתם רוצים. במילא אף אחד לא מעריך ולא מבין.

bdbd

New member
אני יודע מה!!!!

מה זתומרת לא מעריך ומבין עזבי את הנטיות המיניות של מתמודד זה או אחר אבל העובדה ששניהם גם אוהד וגם ישאל לא רק שהם לא שירתו בצבא הם גם גאים בעובדה הזו!!! אני חושב שהעבודה הזו דווקא מאוד חשובה להעריך ולהבין מי הם ומה הם המתמודדים!! מבחנתי העובדה שהם מדברים על כך בגאווה פוסלת אותם מלהיות אהודים בעיני(ואני מקווה שגם בעיני רוב הקהל) לעניות דעתי דווקא הפורום הוא המקום להעלות את השאלה האם זה ראוי שאנשים שבמובן מסוים מחליטים לא רק למרוד אלא גם להתריס כנגד דבר משמעותי ביותר בקיומה של החברה הישראלית הם אלו שאמורים לייצג צו פיוס וזאת בשל העובדה שאנו נמצאים בתקופה כל כך טעונה ומתוחה בין חלקי החברה הישראלית!!האם ראוי דגוף כמו צו פיוס יתן חסות לתכנית שבה הרפש והזוהמה ומי שמייצגים אותה ממשיכים הלאה?(אריאל ולימור) נכון זו תכנית טלווזיה שאמורה להביא רייטינג אבל השאלה היא האם זה מה שעם ישראל ביוחד לפני תקופה קשה ומורכבת צריך לראות!בעיני היופי באחווה שבין רעות ליהודית הכימיה וההגינות של חי והודיה ההגינות והנועם שקיים בקשר שבין בנועם וניר זה מה שהחברה הישראלית צריכה לראות המשך יבוא

bdbd

New member
המשך

לכן אני באמת ובתמים מתכוון להעלות את השאלות האלו בפורום לדיון כי זוהיא מטרת הפורום מצפה להבנתכם ולאישורכם

תגובה שלי?

למה מה יש לך עם ישאל ואוהד ישאל הוא תותח ואוהד הוא מקסים שנייהם לא סיימו שירות צבאי יאז שישאל היה לא דתי....

bdbd

New member
ישאל ואוהד לא שירתו בצבא

והם גאים בזה זו הבעיה שלי !!!לא שירתתם סבבה!! אבל מה אתם מספרים על כך בכזאת גאווה???זה משהו שצריך להתגאות בו?ומה הקשר אם ישאל היה דתי או לא באותה תקופה?

bdbd

New member
אין ספק תשובה רהוטה וברורה

תהיה גבר ותודה שזה לא בסדר מה כל כך קשה?אוהד יכול להיות מקסים(אולי?) וישאל יכול להיות גבר(אולי?) אבל קצת כנות לא תזיק פשוט תודה במקום להגיד בצורה די עילגת יש לציין "אההההההההההה בסדר " פשוט תגיד הם אחלה אבל בקטע הזה הם פארשים ואם זה ככה אז זו כבר שאלה אחרת אם הם ראויים ךהיות בתכנית שכזו ועל זה יש מקום לדיון כבר!! מצפה לדיון ולתגובה קצת יותר בוגרת

TheBlackFairy

New member
ואת יודעת למה זה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif

כי ראש הממשלה הראשון של המדינה (דוד בן גוריון) כשהעביר את החוק הזה לא ידע שיהיו כל כך הרבה דתיים בארץ שלא יעשו צבא בעתיד, ומכך זה הגיע למצב כזה שהרבה דתיים לא רוצים להתגייס כי להם את האפשרות הזאת
.

bdbd

New member
תודיע לישאל אחיך שאני אשמח לתשובה

ממנו!! באמת בשיא הכנות ובלי עוקצנות שיראה שהוא גבר ופשוט שיגיב על כך נראה אם הוא באמת כזה אחלה

מה אכפת לך אם הוא לא עשה צבא?????

ולמה שיענה לך, זה לא עניינך, אתה לא צריך להידחף לתוך החיים הפרטיים של האנשים... ישאל לא עשה צבא, אני נגד זה, כך נגמר הדיון!

ziv555

New member
תגובה לשוקו עלית

נגיד שאם הוא לא עשה צבא זה בסדר...(וזה לא..לא מצד אף אחד) אבל...להיות גאה בזה ולהגיד את זה בראש חוצות?!?! זה ניראה לך הגיוני?!?!

למעלה