שאלה למנהלים

razcoren666

New member
שאלה למנהלים

שלום, רציתי לשאול האם הפורום הזה מיועד לכלל זירות הלחימה או רק ל"הזירה" שאותה אתם מקדמים ומשדרים בערוץ 5? אחרי שביקרתי פה בערך שבועיים שלושה, ראיתי היום שמישהו איחד 3-4 שירשורים שונים שלא קשורים אחד לשני לשירשור אחד.רק בגלל שהם היום על PRIDE ו K1, אתם בכלל לא רוצים לפרסם פה דברים שלא קשורים ל"זירה"??

razcoren666 תשובות...

1. הפורום מיועד לכלל זירות הלחימה בארץ ובעולם. 2. חשבתי לעשות שרשור אחד על דיבורים של זירות בעולם כגון K1, UFC וכו... בגלל זה איחדתי את כל הדיבורים תחת שירשור אחד. 3. מה גם השרשור/איחוד מאפשר מקום בדף גם לשרשורים בנושאים אחרים כגון הזירה של הליגה המקצוענית, הזירה של CMA, הזירה של החובבנים ועוד נושאים אחרים ומגוונים... תמשיכו לרתק אותנו בידע הרחב שיש לכם בזירות הנ"ל, אני בכל אופן נהנה לקרוא את מה שאתה וחבריך כותבים יניב

razcoren666

New member
הבנתי , אבל..

תראה, דבר ראשון תודה על ההתיחסות והתשובות אבל זה די מצטייר כזילזול בנושאים אחרים חוץ מ"הזירה", איחדת כמה שירשורים שחוץ מזה שהם עוסקים בזירות זרות, אין ביניהם שום מכנה משותף. ומישהו שכבר ראה את השירשור ה"מרכזי" שאליו כולם אוחדו, מבחינתו כל שאר השירשורים נעלמו. ויותר כמעט ולא יתייחסו אליהם, ולדעתי השירשורים היו רחוקים מלהיות מתים.

קודם כל.....

חס וחלילה לא מזלזל במידה ואתה מרגיש שדיון מסויים לא מיצה את עצמו אנא תפתח אותו שוב... במידה וחשוב לך ששרשור שפתחת לא ישורשר עם משהו אחר... שלח לי מסר בשביל שאני אדע לא לשרשרו. אני פועל כמיטב הבנתי.... יניב

למעלה