שאלה למנהלי התחנה

אכן כן....כך לפחות טוען האתר אייס

אני מאושר שתוכנית מרדיו אמצע הדרך- שאני מכור אליו- מצליחה לפרוץ החוצה, אין כיף גדול יותר מאשר הרדיו שלנו "אוכל" את רדיו תל אביב ו- 103 , איזה תענוג שאנחנו שולחים נציגים לשם ולא רק הם, עכשיו צריך רק לשחק עם זה בגדול, שכולם ידעו שהנה- תוכנית מצליחה מרדיו אמצע הדרך בדרך למסך הגדול, שיאכלו ויתקנאו!! הכל בידיים של הנהלת הרדיו ושל המגישים, מערכת יחסי ציבור משומנת ויעילה תעלה את הרדיו של כולנו עוד יותר על המפה!!! מה אתם אומרים?

שאלה למנהלי התחנה

למה אני כגולש קבוע בפורום רדיו נענע מגלה דיון מעמיק והפניות לידיעה המרעישה שרוצים להפוך תוכנית שלכם !!!! לתוכנית טלויזיה!!! כן!!! לא משהו שקורה כל יום ברדיו בכלל וברדיו איזורי בפרט. ואצלכם, בבית, ד-מ-מ-ה! שום מילה! שום איזכור, שום פרטים על התוכנית או אפילו מתי היא משודרת..... לא ברור לי כלל, בעקר כי בנענע,כפי שראיתי היום, מובילים חבר'ה מהשרון את הדיון הער על תחנת הרדיו שלכם. לתשומת לבכם הנהלה יקרה, שבדרך כלל, כפי ששמתי לב בעבר, נחשבת להנהלה עם אצבע על הדופק (להלן עודד מכנס בספורט, טל ברמן וקיסוס וכו'..).

תשובה לירון

תודה על פנייתך. אנחנו כמובן שמחים שתכניותינו מהוות מקור להשראה לגורמים שונים, ואם להודות על האמת זו לא הפעם הראשונה. רשמית, טרם נעשתה אלינו פניה בעניין "הבוקר השישי" וקראנו בדיוק כמוך על העניין באתר האינטרנט לענייני מדיה. לפיכך, טרם הגבנו על כך מקצועית. רדיו אמצע הדרך מקדיש מחשבה רבה ומאמץ הפקתי מאחורי כל תכנית, ואנו שמחים שהתגובות המתקבלות הן חיוביות.

למעלה