שאלה למנהלי רדיו אמצע הדרך....

שאלה למנהלי רדיו אמצע הדרך....

מדוע התחנה הנהדרת שלכם משתמשת כל העת בכוכבים של תחנות רדיו אחרות, מדוע באמצע הדרך לא מפתחים כוכבים שתחנות אחרות ירצו לקחת בסינדיקט אליהם, האם העובדה שאמצע הדרך כאילו "מהפריפרייה" היא זאת שגורמת לתחנה "לקחת" ולא "לתת?...אמצע הדרך הינה תחנת רדיו נהדרת עם תוכניות מצוינות, ישנן תוכניות קיימות שמסוגלות בנקל להיות משודרות ברדיו האזורי- מדוע לא?,אם ישאלו אותי אצביע לפחות על שתי תוכניות שכל תחנה אחרת הייתה מתברכת בהם, אם יבקשו ממני אוכל אף לשכנע מנהלים אחרים לקחת מאצע הדרך ולא רק לתת.. הייתי שמח מאוד לקבל תשובה מפורטת מה דעתכם, כאחד שאוהב את טל ברמן וקיסוס כמו גם את דידי הררי, הייתי שמח (ועשרות אלפים כמוני) אילו מישהו מאמצע הדרך היה שם ורדיו תל אביב היה לוקח זאת, הייתי גאה יותר (כמו עשרות אלפים כמוני)..תחשבו על זה...

תשובה למכור לרדיו

ראשית, תודה על המחמאות. אמצע הדרך מעבירה בסינדיקציה את תכניותיהם של דידי הררי וטל ברמן משום שהם כוכבי רדיו מוכחים וכיוון שבאזור שלנו יש ביקוש למרכולתם. לתחנה מעורבות בתכניות והן חלק מלוח השידורים כמו כל תכנית אחרת. לצד זאת, טיפחנו ואנו מטפחים שדרים "שלנו" דוגמת ניר אייכל, שי בניטה, אנשי הספורט אורן עטיא ורז זהבי, השדר הצעיר עומר מלכה ולאחרונה את החקיין והבדרן יוסי וידר, את עופר פאר וממש בימים אלה את ... עודד מכנס שמשתלב בהגשת תכניות הספורט,כתבי מחלקת החדשות ועוד ועוד. אחד הדגלים של אמצע הדרך הוא טיפוח כוחות מהאזור ועל כך גאוותנו. לסיום, זכור שהשיקול בבחירת תכנית הוא התאמתה לקהל המאזינים. ואם המאזינים שלנו רוצים לשמוע את טל ברמן, למשל, והוא מאוד רוצה לשדר אליהם, והדרך היחידה לקלוט אותו באזור הצפון וחלקים רבים בשרון הם דרכנו בלבד, אז מדוע שלא נהנה מכך. בארצות המתקדמות ביותר, משודרות תכניות רדיו מוצלחות בהרבה יותר מתחנה אחת כדי להציע טווך האזנה רחב ככל האפשר. אנו מקווים שקיבלת תשובה מפורטת כמשאלתך.

ובכל זאת רבותיי...

תשובה מפורטת אך לא ממש ברורה ויותר מכך- לא כל כך עניינית..., נניח שהבנתי מדוע אתם לוקחים אך לא נתת תשובה מדוע אתם לא נותנים?, האם ניר אייכל (כדוגמא) פחות טוב מהתוכניות שאתם רוכשים?, האם רדיו תל אביב לא יכול (או לא רוצה) לקחת את אייכל גם אליו.., אם כבר אתם לוקחים מהם- תבקשו לתת, יש לכם כשרונות ונדמה כי אתם מקבעים את עובדת היותכם "פרובינציה"., רדיו תל אביב "הגדול" יכול ורדיו אמצע הדרך "הקטן" לא מסוגל..

ואף יותר מכך...

יש פה את שאלת הביצה והתרנגולת...אם הייתם מטפחים את שי בניטא או אייכל או כל כשרון ענק אחר שנמצא אצלכם והייתם מפרסמים אותו...(ולא את טל ברמן או את הררי ברחובות ועל אוטובוסים וכו')..האם לא הייתם קובעים סדר יום חדש גם לרדיו תל אביב וגם לאזור שלנו?...אם אתם נותנים את החשיפה והקרדיט לכוכבים שלהם... מדוע שמישהו אחר ייתן קרדיט אמיתי לכשרונות שאצלכם..???..אתם מנציחים (לצערי) אותם...וחבל!

למעלה