שאלה למנהלת הפורום

שאלה למנהלת הפורום

קודם כל אומר כבדרך אגב שגם אני לצערי הרב בעבר הייתי נמנה הקבוצה של ה"חרדים האנוסים". היום אני דוס כשר למהדין. ושאלתי היא,אני מסכים איתך שאם אתם לא רוצים לפתוח פה שרשורים של "האם יש אלוהים" אז ממש אין טעם. אך אחרי הכל פורום זה במה ציבורית.ועל גבי הפורום ישנם הרבה אנשים שזורקים ים של רפש בציבור החרדי. האם אדם שלא מעוניין להחזיר אף אחד בתשובה אלא בסך הכל מעוניין לענות לטיעונים אלו. כדי שהקורא התמים יראה שיש מענה לטיעונים אלו.האם אין הוא ראוי? האם אתם דוגלים בשיטה של לזרוק רפש ולא לתת לשני זכות תגובה?
 

סוג ב

New member
שאלת יפה

ואענה יפה. הפורום לא קם בשביל לתת במה לוויכוחים האלה, במיוחד שאתה היית בעברך, חרדי אנוס, אתה צריך להבין יותר מכולם, את הצורך להרגיש שייך לאנשהו.. הפורום הזה הוא קודם כל בית. אני לא רוצה שהפורום יהפוך לזירת ויכוחים. וכשאנחנו קמים נגד דברים שקוראים בדת, אנחנו מכירים גם את התשובות. אנחנו חיים בתוך חרדים, מתלבשים כמותם, מדברים כמותם והגברים כאן הולכים לאותם כוללים. אנחנו לא צריכים את התשובות אנחנו לומדים על זה מגיל חמישה חודשים. והוויכוחים מיותרים, כי אנחנו מאמינים באמת שלנו ואתם בשלכם. במה ציבורית- את צודק. אבל לפורום יש מטרה. וזו לא המטרה שלה. אולי תפנה להנהלת הפורומים ותפתחו פורום ליישוב סוגיות כ"כ חשובות של 8 ס"מ מתחת לברך או 10 ס"מ ואיפה זה כתוב.... אהה, כן וגם אם אלוהים ביקש את זה... חנוכה שמח (כן, גם אנוסים חוגגים..)
 
לקחת לי את המילים מהפה,

ובצדק - את המנהלת פה!!! אשרינו, אשרינו, אשרינו - שיש לנו מנהלת כזו. קוראים לה ... אה אה..
 

גנדרן

New member
תשמע חביב

יש כאן כמה חברים שלא מסוגלים לשמוע דעה שונה משלהם.... זה לא קשור לדעתי לאופי של הפורום, או לרצון של חברים פה לכייף
 

rachel437

New member
גנדרן

כמו שאני לא יכנס לפורום חרדי ואנסה לשכנע אנשים לחזור בשאלה, כך מחבתי"ם לא צריכים להכנס לפה לגלות לנו את האור, זהו לא פורום להפצת הדת היהודית, אל תיתמם.
 

גנדרן

New member
תראי

ראשית אין לי שום מטרה לגלות לך את האור, לדעתי אמונה היא עניין אישי או שאתה מאמין או שלא. אני לא מסה לשנות את השקפתו של מישהוא כאן, רק שאם תצטטי דברים לא נכונים או לא מדוייקים הן בתחום התורני, הן בתחום המדעי, ייתכן שאני אגיב על כך, את אינך יודעת מה השקפתי בעניין דת ומדינה, ואינך יודעת את השקפתי בהרבה עיניינים. אני גדלתי באווירה אחרת ממך, בה איש באמונתו יחיה,
 

rachel437

New member
alt היחיד

הוא מחב"ת ותיק וידוע, ראו מה הוא עושה בפורום חופש .
 
מה ההגדרה של מחב"ת?

הייתי מאוד שמח אם גם האיש וגם המסכה ורחלי יתנו לי הגדרה של המושג מחב"ת.
 
כזה ש...

תענה על שאלתו 20 פעם והוא יסתום את האוזניים ויצעק לללללללל ויתבכיין אח"כ, למה אתם לא עונים לי...
 
למעלה