שאלה למנהל הפורום

• פותח הנושא pikov
  • פורסם בתאריך

pikov

New member
שאלה למנהל הפורום

עכשיו שפורום פמיניזם ומעמד האשה, סגר שעריו בפני מי שאינם חברים, האם העלאת נושאים המתיחסים לנשים בעידן המודרני מותרת או שמא ההודעות תימחקנה? הכוונה לנושאים שיש בהם לדעתי ענין לגברים ונשים כאחד, אבל הם מתיחסים בעיקרם למעמד האשה ולקידומו. בתודה מראש על תשובתך, תהיה אשר תהיה.

אלמרה

New member
../images/Emo140.gif ברוך בואך פיקוב...

מבלי לדעת על מה אתה מדבר או להתיחס לפורום אחר ואין לי באמת שום מושג מה קורה בפורומים אחרים, אני מציע שתקרא את "דבר המנהל/ת" של הפורום ממנו תבין כי הדלת פה פתוחה לכל. עם זאת וברוח חופש הביטוי ומלוא הדמוקרטיה, תיסגר הדלת בפני מי שיעבור על כללי הפורום או מי שיפגע, יעליב או יבזה את כבוד האדם.

seeyou

New member
../images/Emo140.gif דור של חלוצים.

העולם שלנו נע בקצב מהיר ... ועלינו להתאים את עצמנו אליו. "
זה משפט פתיחה שגנבתי מתוך הודעת המנהלת...
פעם גנב -תמיד גנב... ממשיך לגנוב ממך.. ...."חלקנו ייחשבו "עתיקים", חלקנו יזכו אף להיקרא "פרימיטיביים"! הכוונה של אדם "מודרני" היא שינוי מעמד האישה? (נשים חזקות, עצמאיות ובלתי תלותיות"). נשמע הגיוני! אבל... לכול תהליך בטבע יש ציר הזמן....שום דבר לא מתרחש באפס זמן. גם דינוזאורים נעלמו -ככה לפחות מניחים-בגלל שלא הצליחו להתאים את עצמם למציאות חדשה...זה היה תהליך שנימשך כ-10000 שנים... מצד שני , יחסים חברתים ,שלטון, מתחלף בצורה דמוקרטית(יחסית!) וזה מביא איתו שינוים קלים. שינוים גדולים, נעשים רק במהפכות ,עם עריפת ראשים,ואז ציר הזמן מתקצר. אפשר לקחת לדוגמה: מהפכה הצרפתית, מהפכה הרוסית... אני מניח ששינוי בנורמה חברתית , שעליה את כותבת ,חייב להתחיל בו זמנית במספר רב של מוקדים בעולם כולו. יוסי

אלמרה

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא יו_C_U

העיקר שקראת את דבר המנהל/ת שאך במקרה אכן נכתב בשיתוף פעולה עם אישה אך המנהל בפורום זה (ככל הידוע לי לפחות) הינו גבר. גם ללא חשיבותי כמי שמנהל את הפורום, אני לא ממש בעד גניבות, אז... תרגיע? לענין שאתה מעלה לדיון: האם אתה מציע משהו בין מהפכה צרפתית להטלת פצצות מימניות כתהליך לשינוי בחברה? אני פחות דראסטי וסבור כי יש לתת יד לאבולוציה ולא לעסוק ברבולוציה.

שילה1

New member
זהו ש....הכוונה לשינויים גדולים

שמתרחשים לאט לאט.. ולא כל שינוי כרוך במהפכה. וכדי שתדע-מינהל שלנו,פמיניסט מושבע,ואני גאה בו (גם) על כך! בוקר טוב פורום,ליום סגרירי וגשום.

למעלה