שאלה למנהל הפורום!!!

blinksum18241

New member
שאלה למנהל הפורום!!!

למה השם של הפורום רשום גרין דיי בעברית ולא green day באנגלית כמו שראוי... למה BLINK182 רשומים באנגלית...? לדעתי זה הורס מהמראה של הפורום call me stupid אבל ככה זה נראה לא ככה? הייתי שמח אם היו משנים את זה... מי איתי??? יקיר

blinksum18241

New member
שכחתי מקודם

שלום לכולם אני חדש בפורום הזה... green day שולטים... יותר מ blink סתם ככה HAVE FUN יקיר

IC4

New member
RIGHT ON ! IM WITH THEE!!

לא שזה יותר מדי מפריע לי הפעם אבל .. למה לא לשנות אם זה יותר נחמד? על אף ש GREEN DAY נשמע די אירי.

HandsomeDevil

New member
היי כולם,

מה חדש?! אני בבצפר עכשיו, אלי מנדלסון (טכנולוגיה) במילואים עכשיו אז יש לנו שיעור עם יוספה (מורה מחליפה, לא הייתם רוצים לפגוש אותה בסמטה חשוכה..) טוב, אז.. משעמם לי. ד"א- כן, רצוי ואף מומלץ לשנות את שם הפורום לאנגלית..- עברית- נחות מדיי (קחו דוגמא- פוורפאף גירלס בערוץ 6 או בקרטון-נטוורק?! נראה לי שמיציתי את עצמי...)

רררררררררררררררררררררר...

לא רוצה להרוס למעריצי גרין דיי אבל בלינק182 שולטים!! גרין דיי בהחלט טובים מאוד-מאוד אבל אני מעדיפה את בלינק... זאת דעתי האישית... גופליש.

אני לגמריי מסיכמה איתך, אבל

אני בספק שאפשר פתאום לשנות את השם!
Dפנה

blinksum18241

New member
מנהלת הפורום היקרה!!!

אני סומך עליך שתצליחי למשוך בחוטים על מנת לשנות את השם... רק כדי לעזור לה, בואו נשמיע את קולנו בפורום... כל מי שרוצה לשנות את השם של הפורום אנא דווחו בהודעות... ביחד נוכל להביא שינוי... תודה מראש יקיר

matan_druker

New member
בחיית זום זום..

תעשו לי טובה ואל תעשו השוואה בין ענקי green day ל- בלינק.. בבקשהההההההההההההההההההההה

למעלה