שאלה למנוסות קשר לשמלה.

שאלה למנוסות קשר לשמלה.

אז ככה, אני בדילמה. השמלה שלי נפוחה מאוד, כשש שכבות טול קשיח וקרינולינה. הבעיה היא שאני מפחדת שהיא תקשה על תנועותיי, קרי ריקודים סוערים כי נכון לעכשיו ,למרות שהיא עדיין לא שלי אלא מהמדף, היא גדולה ארוכה ונגררת ויחסית כבדה ואני ממש מרגישה מסורבלת. אז.. מישהי התחתנה עם שמלה דומה? האם תוכלנה להושיע ולומר לי אם היה נוח או שהיא באמת מסרבלת? ומשהו אחר באותו נושא , המעצבת כבר שלוש פעמים "דפקה" לי ברז ואיחרה איחור די מכובד למרות שקבענו שעה ביומן ולא טרחה להודיע. האם לסמוך עליה או לוותר? תודה, טלי

ברור שאני חושבת שכלה צריכה להראות

מיליון דולר אבל... גם ככה השמלות אינן נוחות ברובן (גם מה שנראה נוח), וגם ככה הכל לוחץ ומרגש ו... למה להקשות על עצמך הרבה יותר - השמלה נשמעת לי מסורבלת מידי - יש כל כך הרבה דברים יפים - לדעתי תמשיכי לחפש את "השמלה שלך" שתענה לך על כל הציפיות - ומחשבה על הריקודים היא מחשבה חשובה ביותר - את עלולה להתקע עם שמלה שפשוט תפגע לך ביום המאושר בחייך (זה קרה לבחורה שעובדת איתי שהרגישה שפשוט היא נחנקת בשמלה שלה שהייתה צמודה צמודה ופשוט רצה להחליף למכנסיים וחולצה!!!! אחרי החופה...) עזרתי? או בלבלתי?

שמופית

New member
אמנם לא התחתנתי עם שמלה כזו,

אבל בהחלט מדדתי משהו דומה - מחוך וחצאית נפוחה מלאה בטול. לא יכולתי לנשום ולא יכולתי לזוז (חוץ מזה שנראיתי זוועה, אבל זה לא קשור) ורק חיכיתי שיורידו אותה ממני. אבל מה עם המעצבת שלך ? לא סגרת איתה כבר ? ממש מרתיח הזלזול הזה בזמן שלך !! אני הייתי מוותרת על עבודה מול אדם כזה, אבל שוב - אם כבר סגרת איתה ונתת לה סכום כסף, אז אולי כדאי להישאר ורק להחליף דגם ? בהצלחה !

תודה על העצות ובאמת

ביטלתי את המעצבת שחתמתי איתה. למזלי לא נתתי מקדמה כך שנסגר בלי עניינים מיותרים.

למעלה