שאלה למנוסים בפוקר אונליין-האם אפשר לנצח את

thecombina

New member
שאלה למנוסים בפוקר אונליין-האם אפשר לנצח את

הרייק? כבר כשלושה שבועות אני משחק בראשפוקר בפולטילט,התחלתי עם 50$ וכרגע יש לי 60$ . צברתי כ2000 נקודות ftp וממה שביררתי זה אומר שמכל 1$ שהופרש רייק אני מקבל נקודה והיריב מקבל נקודה מה שאומר שאם נניח זכיתי רק בחצי מהקופות אז ישנם כ-1000$ שיושבים בחשבון הבנק של פולטילט במקום בשלי. זה שעדיין יש לי כסף בחשבון ואפילו רווח קטן אומר ששיחקתי יותר טוב מהשחקן הממוצע[או שהיה לי מזל יותר מהממוצע,איך שתרצו] אבל השאלה היא כזאת- מכיוון שפוקר זה משחק סכום 0 והרייק מעביר את התוחלת להיות אוטומטית שלילית כמה טוב צריך להיות בשביל לייצר רווח לאורך זמן או אם בכלל זה אפשרי???כי כרגע נראה לי שצריך להיות שחקן ברמה מטורפת או בר מזל מאוד גדול בשביל להרוויח במשחקי מזומן. תודה מראש לעונים.

כמדומה לי

שמכל דולר שהופרש ממנו רייק אתה מקבל נקודה,ולא מכל דולר שהופרש לרייק.וההבדל הוא כמובן אסטרונומי. מה שכן הייתי רוצה לדעת באמת כמה רייק הם לוקחים מכל דולר שבפוט

thecombina

New member
זה ההסבר מהאר שלהם

For each dollar raked from a pot, every player who was dealt cards for that hand will receive 1 Full Tilt Point. For example, if $2.00 in rake is taken from a pot, each player who was dealt cards will receive 2 points. Fractional points are also awarded; if $2.25 in rake is taken, players will receive 2.25 points. A maximum of 3 points can be earned per hand.

AdAmD1

New member
אם כבר בנושא,

הרייקבאק שלי מPS עובד לי פעם בחודש בערך, וגם זה בקושי. אני משחק רק בראש פוקר. קרה לעוד מישהו?

shaywh

New member
תשובה כלשהי

אם אפשר- כן, אפשר. כמה אנשים מצליחים- לא הרבה. לפחות 90% מהשחקנים מפסידים בסה"כ. מי מרויח- מי שבאמת מבין ומיישם את העקרונות של פוקר רווחי באינטרנט, על כל מה שזה דורש (משמעת עצמית, לשמור על כללי בנקרול וכו', לא לשחק ראש פוקר עם שישים דולר למשל...), או מי שממש מוכשר. אם אתה רוצה להעריך כמה רייק שילמת תחלק את הFTP בשבע, זה אמור לתת לך בגדול את הכמות. אני משתמש במספר הזה כי הוא המכפלה לFTP מהרייק שאתה משלם בטורנירים.

thecombina

New member
כשאתה אומר לפחות 90 אחוז מפסידים

השאלה החשובה היא כמה מעל 90% . 90% מפסידים זה אומר שאחד מכל 10 מרוויח וזה מצויין אם זה 99% מפסידים זה או מר רק אחד מ100 מרוויחים. מעניין אם יש איזה סטטיסטיקה מפורטת של זה

shaywh

New member
אני מתכוון שזה בסביבות המספר הזה

אני מניח שבאתר גדול אחוז המרויחים קצת יותר קטן ובאתר קטן אחוז המרויחים יותר גדול ושבגדול כל העסק נסגר באזור הזה. לא תהיה שום סטטיסטיקה רשמית של העניין הזה, זה בטוח. גם לאתרי המעקב אין אינטרס להשביז את האנשים, אבל אם תמצא משהו מדוייק אני אשמח לראות...

modz0r

New member
ננסה לסדר לך את המספרים

נתחיל בכמה כסף הפסדת בעצם בגלל הרייק. במידה ואתה משחק רק במשחקי כסף בפולטילט, החישוב הוא מספר נקודות ה-FTP שקיבלת, חלקי מספר השחקנים בשולחן שלך. הסיבה היא שהכסף מהרייק נלקח מכל השחקנים (נכון שרק מי שלקח את הקופה מפסיד מזה, אבל אתה לא באמת לוקח 50% מכל הקופות שאתה משחק), ולכן צריך לחלק את זה במספר השחקנים שבשולחן. במקרה שלך, במידה ושיחקת בכל המשחקים בשולחנות של 9 שחקנים, אפשר להגיד ששילמת 222 דולר ברייק. מבחינת איך אפשר לגרום לזה להשפיע פחות על ה-bankroll שלך.. במידה ונרשמת דרך affilate כזה או אחר שמחזיר רייקבק (ואני מניח שלא עשית את זה, כי אחרת לא היית מעלה את זה) היית מקבל 27% ממה ששילמת בחזרה, ככה שבמקרה שלך זה היה 60 דולר. אני מציע לך לשלוח ל-FTP מייל ולהגיד להם שנרשמת בעבר ישירות לאתר (במידה וזה כך), ושהיום אתה משחק בסכומים רציניים יותר, ויוצא שאתה מפסיד הרבה כסף בגלל רייק, ושאתה רוצה לדעת אם הם יכולים לעשות משהו בשביל לעזור לך. מה שאתה מקווה שיקרה, זה שהם יגידו לך שהם מצרפים אותך לרשימת הממתינים, ואחרי תקופה כזו או אחרת (זה משתנה) יחברו אותך לאתר rakebackpros, ובעקבותיו אתה תקבל רייקבק. מקווה שעזרתי.

למעלה