שאלה למני בנוגע לחאון לופז מס1 שעישנתה

tcbelvis

New member
שאלה למני בנוגע לחאון לופז מס1 שעישנתה

לדעתך עם תג מחיר של $ 3 פר סיגר האם יש אופציה עדיפה .לפחות אני לא מצאתי סיגר עדיף ביחס למחיר .אגב אשמח לשמוע מה דעתך על הרומיאו וגוליט וינטז לטעמי הרבה יותר מוצלח מאשר הרזרבה .

מני.ת

New member
אם אנחנו מתכוונים לאותו דבר,

זו קניה מעולה. אני הייתי מעריך את הסיגר שעשנתי בהרבה יותר. לא זוכר אם זה מס' 1, אבל היה לי רק חואן לופז אחד. היתה איתו בעיה קלה שהדבק התפרק קצת והעטיף נפתח מעט. אבל מעבר לזה הטעם היה מצוין והמשיכה מעולה. את הריזרבה והוינטג' לא עשנתי אלא נתתי לאחרים לעשן , הם אהבו.

חשוב לציין כי :!

הסיגרים אללו הם לא סיגרים קובנים ! אלו , סיגרים שמיוצרים בהונדורס והרפובליקה הדומינקנית ומשמשים לשוק האמרקאי בלבד שאינו יכול לרכוש מהמותגים הקובנים המקורים כגון חואן לופז , רומאו וג'וליט וכו' .

tcbelvis

New member
יזהר צודק שהם לא קובנים אך טועה בנוגע לארץ

המקור .לא מדובר בהנדורס או הרפובליקה הדומניקאנית .החאון לופז שמשווק בארצות הברית תוצרת ניקרגאוה.לטעמי הטבק מניקרגאוה הוא הטוב בעולם להוציא קובה כמובן.נעשה עוול אם נשווה למקור היות הלופז הקובני הוא מהטובים בעולם .יחד אם זאת אני ממליץ בחום לאנשים שמזדמנים להיות בארצות הברית לנסות את הגרסה של השוק האמרקאי.עם תג מחיר של 15 שקל לסיגר זו בהחלט אופציה נהדרת לעישון יום יומי לא לחינם הסיגר קיבל דירוג של 91 במגאזין איספניאלדו.אפרופו מגאזין .גם בארץ יוצא המגאזין סיגר צר לי להיות על תקן ליצן החצר.אבל מדובר יותר במגאזין פרסום למוצרי יוקרה והחיים הטובים מאשר מגאזין סיגרים ראוי לשמו.הם אפילו לא טורחים לנמק ולו במעט את הציונים שהם מעניקים לכל סיגר.אני ממליץ בחום לעשות מנוי על המגאזין CIGAR האמרקאי.

למעלה