שאלה למסוחררים ../images/Emo140.gif
היי, אני בת 33 סובלת מסחרחורות כבר כמעט חודשיים. הבדיקות תקינות - ENG וCT מח נעשה לי במיון שהגעתי עם סחרחורת ממש חזקה.זה סחרחורת שמתבטאת באי יציבות כשאני עומדת עם עיניים סגורות, נוטה ליפול ותחושה שהכל מסתובב באופן כללי. נבדקתי ע"י אא "ג עיניים ונוירולוג והם אבחנו בגדול ורטיגו, אך ללא ממצא וסטיבולרי. כלומר הכל לכאורה תקין. אני מחכה לתור למרפאת סחרחורת ולצערי הוא רק ב-1.5
אני מתפקדת בקושי בעבודה (8 שעות מול מחשב) וחוזרת הביתה ממש עייפה וחייבת לנוח. השאלה שלי אם יש לכם סחרחורות איך אתם מתפקדים ? אני ממש מחכה לתור אצל ד"ר בלום באיכילוב כי זה ממש קשה לחיות עם הסחרחורת כל הזמן. זה מחמיר אצלי בעיקר שאני עייפה ובשינויי תנועת הראש ובכלל. אשמח לשמוע תגובות ולדעת אם יש משהו שאפשר להקל מבחינת אורח חיים כי כדורים לא עוזרים לי. ניסיתי סטונרון ומודל. תודה אנשים, טלי הסחרחרה.
היי, אני בת 33 סובלת מסחרחורות כבר כמעט חודשיים. הבדיקות תקינות - ENG וCT מח נעשה לי במיון שהגעתי עם סחרחורת ממש חזקה.זה סחרחורת שמתבטאת באי יציבות כשאני עומדת עם עיניים סגורות, נוטה ליפול ותחושה שהכל מסתובב באופן כללי. נבדקתי ע"י אא "ג עיניים ונוירולוג והם אבחנו בגדול ורטיגו, אך ללא ממצא וסטיבולרי. כלומר הכל לכאורה תקין. אני מחכה לתור למרפאת סחרחורת ולצערי הוא רק ב-1.5
![](https://timg.co.il/f/Emo4.gif)