שאלה למסוחררים

טל30י

New member
שאלה למסוחררים ../images/Emo140.gif

היי, אני בת 33 סובלת מסחרחורות כבר כמעט חודשיים. הבדיקות תקינות - ENG וCT מח נעשה לי במיון שהגעתי עם סחרחורת ממש חזקה.זה סחרחורת שמתבטאת באי יציבות כשאני עומדת עם עיניים סגורות, נוטה ליפול ותחושה שהכל מסתובב באופן כללי. נבדקתי ע"י אא "ג עיניים ונוירולוג והם אבחנו בגדול ורטיגו, אך ללא ממצא וסטיבולרי. כלומר הכל לכאורה תקין. אני מחכה לתור למרפאת סחרחורת ולצערי הוא רק ב-1.5
אני מתפקדת בקושי בעבודה (8 שעות מול מחשב) וחוזרת הביתה ממש עייפה וחייבת לנוח. השאלה שלי אם יש לכם סחרחורות איך אתם מתפקדים ? אני ממש מחכה לתור אצל ד"ר בלום באיכילוב כי זה ממש קשה לחיות עם הסחרחורת כל הזמן. זה מחמיר אצלי בעיקר שאני עייפה ובשינויי תנועת הראש ובכלל. אשמח לשמוע תגובות ולדעת אם יש משהו שאפשר להקל מבחינת אורח חיים כי כדורים לא עוזרים לי. ניסיתי סטונרון ומודל. תודה אנשים, טלי הסחרחרה.

zs1957

New member
תשובה לטלי המסוחררת

שלום רב טלי, שמחתי לשמוע שה-ENG וCT מוח תקינים.ישיבה מול מחשב 8 שעות ביום עלולה לגרום לסחרחורת ולהחריף אותה במיוחד אצל חולי וורטיגו.זאת הסיבה שאת חוזרת עייפה והגוף דורש מנוחה.עלייך להשתדל לעבוד מעט שעות על המחשב ואם זאת עבודתך ,לעשות הרבה הפסקות במהלך שעות העבודה.יתכן ואגיסרק או בטהיסטין יעזרו לך מאד להקל על הסחרחורת. לצערי הרב התורים למרפאות סחרחורת ארוכים. המתיני בסבלנות לתור למרפאת סחרחורת. כאשר יש סחרחורת מתפקדים בהילוך נמוך יותר מהרגיל. היי קשובה לגוף. הרבי באכילת בשר , ירקות ופירות המנעי משתיית קפה, אלכוהול , שמרי על דיאטה דלת מלח. רפואה שלמה, זהבה שחם|סלינק|

טל30י

New member
../images/Emo51.gif ושאלה על אגיסרק

היי לכולם, יש לי סחרחורות כבר חודשיים בלי ממצא כלשהו. הרופאים לא מצאו כלום אך אני סובלת הרופא נתן לי אגיסרק והוא עוזר ברמה מסויימת, כלומר יש עדיין סחרחורות אבל מה שמוזר שכאילו היא פנימית ולא חיצונית ואיכשהו יותר נסבלת. רציתי לשאול איך אתם מסתגלים לכדור והאם אפשר להשתמש בו לתקופה ארוכה? הוא גורם לי כאבי ראש, אז אני לוקחת אותו בינתיים פעם ביום, הכאב ראש עדיף על הסחרחורת. הוא גם גורם לי קצת למנמום וסוג של מסטוליות כזאת. אשמח לשמוע כל נסיון שלכם ותגובה. חג שמח !!!!

דסוליק

New member
תשובה לשאלה למסוחררים

אני סובלת יותר משנתיים מסחרחורות, עכשיו בעיקר מאי יציבות, מה שאני קוראת "שיוט", ניסיתי המון תרופות, ומלא בדיקות ופשוט למדתי לחיות עם המחלה, תופעה. גם אני עובדת מעל 8 שעות ובתפקיד בכיר, וזה תופס אותי בשעות העבודה, בישיבות, בדרך לעבודה, ובמיוחד בסוף יום העבודה, אני מאד עייפה וחייבת להגיע הביתה לנוח. מה שכן עוזר לי אני ממליצה: הורדתי את הקפה, לאכול משהו קל בבוקר, כמו קורנפלקס, תה עם נענע, אני משתמשת כשממש צריך בטיפות "רסקיו", מבוסס על פרחי באך, משהו מתוק כמו סוכריה כשתוקף ההתקף, עושה הפסקות בעבודה, נושמת נשימות הרפייה, שותה מים, אוכלת פירות, מעסה את עורקי הצואר ואת הראש, ותתפלאי זה עוזר. 3 פעמים בשבוע אני מכריחה את עצמי לצעוד הליכה קלה בחוץ, כמובן לא לבד, וזה מחזק את הגוף. וכמובן לנוח, ולא להגזים בפעולות פיזיות, פשוט תקשיבי לגוף שלך, תנסי לעשות כל מה שעשית (במידה), כאילו אין לך כלום, ותראי שאת מתפקדת. יש ימים יותר טובים ויש ימים פחות טובים, ולאף רופא אין תרופה כדי לעזור, כולם אומרים שפיזית אני בסדר, ושהגוף בסדר גמור, אבל אני לא כמו פעם. שיהיה לך בהצלחה.

למעלה