שאלה למעיין בר וכל מי שמתמצאת בנושא

חניתושה

New member
שאלה למעיין בר וכל מי שמתמצאת בנושא

בס"ד היי מעיין ראיתי שיש לך ידע נרחב ואני שואלת שאלה שדיי מטרידה אותי. מה חשים בימי הביוץ? הבנתי שלכל אישה זה משהו אחר ובדר"כ מרגישים כאב קל (לא כל אישה) בבטן התחתונה. האם יתכן שגם עייפות, חולשה, בחילות, רצון להקיא (לא אני לא בהריון) הם תופעות? אשמח לשמוע.

אפרסקה

New member
אני חושבת שזה מאוד אינדיבידואלי. לי

למשל לפעמים יש מיגרנה. אבל לצערי ברוב הפעמים אין לי שום אינדיקציה (מלד ערכה) לדעת שאכן זה הביוץ. לא דקירה, לא בחילה, לא עייפות. גורנישט מיט גורנישט.

פּוֹנְג

New member
לא בהכרח חשים

אבל, ככל שאת מודעת יותר לשינויים שעוברים על הגוף שלך, את לומדת להכיר את הסימנים הקטנים שלא ידעת על קיומם לפני כן. אני מעולם לא ידעתי שאני מרגישה את הביוץ עד שהתחלתי לחפש לו סימנים. היום אני יודעת שיש לי כאבים בבטן התחתונה כמו במחזור. לפעמים זה כאבים חזקים במיוחד אבל לא תמיד. מעבר לזה יש את הסימנים האחרים כמו שמפורטים במאמר על חום השחר. עייפות וחולשה ובחילות יכולות גם לנבוע מהלחץ ומהרצון הרב להרגיש את זה.

מעיןבר

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

פשוט לא מרגישים. רובן המכריע של הנשים ממש לא יודעות שהן מרגישות את הביוץ וזהו אחד המנגנונים של הטבע לשמירה על נאמנות בין בני זוג. כאשר מתחילים לעקוב אחרי מדדים אובייקטיבים יותר כגון החום וההפרשות פתאום לומדים לשייך הרגשות שונות, אבל לא בקביעות וקשה מאוד להסתמך על זה.

למעלה