שאלה למעצבים הגרפיים שביניכם

ענת פפ

New member
שאלה למעצבים הגרפיים שביניכם

אני שוקלת ברצינות ללמוד גרפיקה ממוחשבת. לצערי אין לי שום רקע בפוטושופ (או בכל תוכנה גרפית אחרת לצורך העניין...) ולכן אני זקוקה להכשרה ממש משלב אפס. האם תוכלו להמליץ לי על מסלול לימודים רציני ו/או על מוסד לימודי באזור המרכז? אם קיימת בעייתיות (מטעמי איסור פרסום) לענות על גבי הפורום, אשמח אם תוכלו לשלוח לי מסר. תודה מראש.

לצערי אין לי מילים טובות על המכללה שאני למדתי

אבל שמעתי שמכון אבני טובים, את יכולה לבדוק

../images/Emo41.gifשאלה...

לצורך מה את רוצה ללמוד גרפיקה
כדי להתפתח במקצוע או סתם כתחביב

ענת פפ

New member
הי קוקי

אני ממש מעוניינת לעשות הסבה מקצועית, ותמיד נמשכתי לתחום העיצוב והאומנות. מכיוון שאני כבר אקדמאית (ואמא לשתי בנות מדהימות) אין לי את הזמן, הרצון והיכולת לבחור במסלול לימודים ארוך. חיפוש ברחבי הרשת הוביל אותי למגוון "מכללות" המספקות מסלול מקוצר ללימודי תעודה. להלן רשימת המכללות שאני מתלבטת לגביהן : מכללת ביטוי, נשיא טכנולוגיות (למרות שקראתי ביקורות...), האקריו, מכללת רמת-גן, sela, סטודיו 6B. ד"א - נתקלתי בלא מעט מודעות דרושים בתחום, האם באמת יש דרישה למקצוע בשוק העבודה?

את האמת ולצערי...

לא כל כך, כלומר יש ביקוש אבל כולם מבקשים ניסיון של 3-5 שנים במשרד דומה וזה.. איך נאמר, קצת בעייתי
כי אף אחד לא נותן לך את האופציה לצבור ניסיון
מה שכן, אפשר לחפש משרדים קטנים שמחפשים דווקא את המתחילים.. [כדי לשלם פחות] הבעיה היא למצוא את המשרדים האלה.. ודבר חשוב - זה להכין תיק עבודות לכל מקרה
אה, וגם קשרים זה דבר מעולה
בקיצור, לא קל אבל אפשרי

למעלה