שאלה למעצב פנים / אדריכל /מביני דבר

אוהד 22

New member
שאלה למעצב פנים / אדריכל /מביני דבר

היי כולם.... אני מעונין לברר כיצד ניתן, ואיזה בעל מקצוע אחראי על עיצוב חיצוני של חנות (בבנין מפעלים משותף) בצורת ארמון. הענין הוא פשוט וכדלקמן: אני מעונין לעצב את המעטפת החיצונית של החנות שאותה אני מנהל בצורה של קדמת ארמון מהאגדות כולל הצביעה המתאימה, גג מעוגל, דגל בחוד הגג וכיו"ב... חשוב לציין כי החנות היא "על הרחוב" בתחתית בניין ציבורי, באיזור תעשיה יוקרתי והומה אדם 24 שעות ביממה. מי יכול להמליץ,ליעץ או סתם לשלוף טיפ מהשרוול ???? תודה גדולה לה לה לכל מי שיוכל לצ'פר.... שלומי.

uvls

New member
חזית חיצונית

בוקר טוב, אוהד הדבר הראשון לעשות הוא לברר לגבי אישורים לשינוי החזית. אם החנות שלך אכן יושבת על הרחוב, אתה חייב לישר קו עם התב"ע המקומית. על מנת לקצר הליכים ובירורים נראה לי הכי נכון ליצור קשר עם האדריכל שבנה את הבניין, מן הסתם דרך חברת הניהול של המקום, וממנו לקבל את ההנחיות הספציפיות שמוגדרות בתב"ע. אם החנות היא במרכז סגור, סוג של קניון, זה אמור להיות פשוט יותר. בהצלחה ושכל פנטזיותך יתגשמו

des1

New member
אהממ.. טוב

אז ככה: היות וחזית החנות פונה לרחוב יוקרתי אז תשתדל שעיצוב החזית לא יחרוג {מידי} לכיוון הרחוב יש עיריות שמאפשרות סטייה של עד חצי מטר {אם הינה} עיצובית ולא מפריעה להולכי רגל.. אם הגג שאתה מתכנן יבלוט כלפי הרחוב מעל חצי מטר {יענ כמו מרקיזה, סוכך, פרגולה וכד'} אז תתיעץ עם אדריכל ו/או לך לועדה לבניה באיזור ושאל שם {יש להם שעות של קבלת קהל} בכל מקרה בליטות ושכאלו יש להשתדל שיהיו מעל גובה ראש {נגיד מעל 2.00 - 2.10}, מקביל לגובה משקוף אהממ.. והנה אחת מהשרוול - קווים מעוגלים! במיוחד בחזית ובמיוחד בקו העין של לקוחות פוטנציאלים {קליינטים וסתם עוברי אורח} - יזמין יותר .. נו שיהיה בהצלחה

למעלה