שאלה למעריצי Darkness

Dont Panic

New member
שאלה למעריצי Darkness

מישהו יכול בבקשה בבקשה בבקשה להסביר לי איך לכל הרוחות גיליון 40 של Darkness וגיליון 50-53 של Witchblade מתקשרים, ועוד יותר חשוב איך שניהם מתקשרים לגליונות הראשונים של Universe פשוט לא הצלחתי להבין! תודה מראש! ובלי פאניקה! יובל

אני לא בטוח שזה מה שאתה מחפש ...

בעקרון מדובר בענין כזה. בעולם של טופקאו יש שלושה כוחות מרכזיים Darkness -> Witchblde <- Angelus זה רשום במיוחד בצורה הזאת. כלומר יש לך את שתי הכוחות והנשק שנמצא באמצע. עכשיו טופקאו אמרו ... העולם שלנו לא מסודר - יש יותר מדי בלאגן בו נעשה כמו חברות גדולות אחרות ונסדר את העולם שלנו חד וחלק. וכך הם נתנו לפול גנקינס אם אני לא טועה לכתוב ולסדר את העולם שלהם. והוא המציע את הכוח הרביעי והגדול מכולם. אתה מבין בעולם של טופקאו אין גן עדן ואין אלוהים או משהו כזה - כולם מגיעים לגהנום. והנשמות שלנו הן בעצם המטבע המרכזי של הכוחות ששולטים שם. עכשיו ה- rapture אותו כוח רביעי הוא זה שמחליט למי הוא נותן מחילה ובעצם משחרר אותו מהגהנום - זה הכוח החזק ביותר, תחשוב על אותם כוחות שבגהנום שמשהו "גונב" להם את הכסף !!!! זה פחות או יותר מה שקורה. זה היה עוד כמה משפטים מהאנצקלופדיה לקומיקסים. במידה ויש עוד שאלות אשמח לענות. חנן פ. Howling Wolf Studios

Dont Panic

New member
תודה רבה!

זה עזר לי מאוד!
אבל עדיין חסר לי הקשר ל-Universe מה קשור המוות של ג´קי אסטקדו ל-Witchblade? או ל-Angelus? תודה שוב! ובלי פאניקה! יובל

green lantern

New member
אני מבין שאולי קראת ויזרד...

אני חושב שכדי לגלות את הקשר תצתרך לקרוא את היוניברס....

התשובה -

אז ככה Universe זו החוברת שבה מדובר על ה- Rapture שהוא הכוח הרביעי. בקשר למוות של אסטקדו ... ול- Witchblade אני לא יכול לעזור לך בזה. כי אני לא קורא את החוברת הזאת - אני קורא את Universe. אשמח לעזור בכל דרך נוספת.

למעלה