שאלה למקועקעים שבינכם...

smady by

New member
שאלה למקועקעים שבינכם...

אתם לא מפחדים שכשתהיו זקנים וכאלה הקעקוע יהיה מגעיל וקופף, או להפך- מתוח יתר על המידה? אישית אני מתה לעשות אחת (עוד 3 שנים כשאני יוכל להחליט בלי ההורים...) אבל אני מפחדת שאני יתחרט...

BloodyRose

New member
אמנם בשלב מסויים נתקמט

אבל עד אז יש לנו 20-40 שנה להנות מהקעקוע... כשעושים קעקוע לוקחים בחשבון שזה לא דבר זמני, אלא קבוע. אני, באופן אישי, מאמינה שגם ככה בגיל 60 אני לא אלך עם חולצות חושפניות שיראו את הכתף שלי, והוא אי שם בגב, ככה שלא יוצא לי ממש לראות אותו בכל מקרה

דנטל

New member
לא אכפת לי בכלל

אני אוהבת את הקעקועים שלי ולא אכפת לי שיזדקנו איתי. כשאני רואה קעקועים זקנים אצל אחרים זה עדיין יפה בעיני. זה אפילו מוסיף קצת אופי. סאבלימינל

MaddyD

New member
תראי

זה כמו לשאול אנשים "אתם לא מפחדים שתתקמטו שתזדקנו?" לא. אני יודעת שהקעקוע בעוד X שנים יהיה במצב די עלוב יחסים להיום, לכן תמיד יש אפשרות לחדש.., כלומר לעבור מחדש על הקעקוע הקודם שקצת דהה וכו' מתוח ורופף זה תלוי בגיל ובאזור בו עשית. אם עושים בגיל צעיר, כלומר עוד גדלים. הגוף ממשיך להמתח, לגדול ולהתפתח. הקעקוע לצערנו לא גדל, ופשוט נראה כמו ציור שצירו על בלון מיד לאחר פיצוץ. כמובן אפשר לעשות בגיל צבא באיזור הבטן איזור מיועד לפורענות, מכיוון שאפילו בלי רצון אנחנו מרזים ומשמינים בקצב. שלא נדבר על נשים והריון שדופק לגמרי את הצורה הכללית של הקעקוע. כמובן כל אלה פקטורים שיש לקחת בחשבון שהולכים לעשות קעקוע, ולנסות לצמצם נזקים.

m.n

New member
אבל למה לבוא בגישה כזאת?!

יאללה כוס אמק! מי יודע מה יהיה בעוד כמה שנים?! מה קרה ללחיות את הרגע?! יכול להיות שאני אתקמט ויכול להיות שלא. יכול להיות שאני בכלל אחיה עד גיל 20 ואמות צעירה ויפה! מה הקטע? למה סתם לחשוב על מה יהיה אם לסבתא יהיו גלגלים והיא תוכל להיות קורקינט? כל עוד אני אוהבת את הקעקוע והוא יפה בעיניי ואני שלמה איתו אז שיהיה מה שיהיה...

תאמממ...

טוב אז ככה... רובינו ככולנו לא חושבים על העתיד... אבל אני יגיד לך לדוגמא הקעקוע הראשון של אמא שלי היה בגיל 48 אז כאילו סבבה...עשתה וזהו לא חשבה מה יהיה עוד 10 שנים.. ובגלל זה לרובעושים במקומות שלא נמתחים או מתקווצים... בשוק של הרגל בכתף ....

למעלה