שאלה למקס, בענייני נגרות

michal24

New member
שאלה למקס, בענייני נגרות

ראיתי את השולחן לסלון בגלריה שלך, ונידבתי את אבא שלי להכין לי כזה, אז הוא העביר כמה שאלות : 1. עלויות חומרים של השולחן - כמה יצא בערך ? שנראה אם שווה להכין או אולי כבר יוצא יותר זול לקנות מוכן (מלבד העובדה שישנה חדוות היצירה, כמובן) 2. החלק העליון של השולחן - זה פלטה שטוחה ועליה מרצפות או רק מסגרת עץ ומרצפות באמצע ? הרבה תודה מיכל

הייתי ממליצה לכתוב לו

את השאלות בפורום שלו. לדעתי כך מהר יותר תקבלי תשובה וגם השאלה לא תידחק לעמוד הבא. סאני.

av_i_va

New member
MAX63 - מנהל פורום נגרות

מקס מנהל פורום נגרות בוואלה.

max63

New member
בגלריה שלי?!?!

מיכל, אני מנהל פורום בוואלה בנושא נגרות (לחצי כאן). בגלריה של הפורום אין תמונה של שולחן אז המקור לא ממש ברור לי. בכל אופן, שתי המלצות: 1. אריחים מדביקים (בסיליקון או דומיו) על שולחן קיים. אם מתכננים מראש לשלב אריחים, מכינים אזור שקוע בשולחן (או במילים אחרות - שוליים מוגבהות). 2. עדיף לשאול בפורום המתאים. כך תקבלי מספר תשובות (כך אני מקווה...) 3. עלות ייצור זולה מעלות קניה אם מדובר בעץ מלא. נגרים מכפילים את עלות החומר פי 5 ויותר (אל תתלהבי. ההוצאות אוכלות להם הרבה בחזרה). בחומרים זולים, כגון סיבית, העלות של ייצור עצמי בד"כ מוגזמת כי הנגריות קונות את אותם חומרים בזול בהרבה ממך. בהצלחה...

למעלה