שאלה למקצוענים כמו תמכורווטרס וכו' - משלוחים

mazal7

New member
שאלה למקצוענים כמו תמכורווטרס וכו' - משלוחים

ביקשתי מקצוענים, כי רק כאלו, ייקחו את השאלות המפורטות שלי בהבנה ובקלות יחסית, ומראש אני מודה על העזרה: אני רוצה לשלוח לכל העולם,חבילות בגודל בינוני משקל באזור חצי קילו - קילו, או נאמר עד 2 קילו אני רוצה לתת מבחר של אופציות משלוח כמו שהוצע כאן אבל נראה לי קצץ מטורף ללכת כל פעם לדואר לשקול חבילות ולשאול מחירים א. מה כדאי לי לרשום כמחירים של דואר רשום לאירופה, ארה"ב וכו' כמחיר כללילכל איזור נאמר עד חצי קילו או קילו? ומהם טווחי הזמן של הדואר הרשום? ב.כנ"ל לגבי EMS ג. כנ"ל לגבי דואר שליחים כמו UPS ד.איפה אני מכניסה את הפירוט של המחירים על פי האיזורים וסוג המשלוח? ה. האם משנה אם אני כותבת שהכתובת שלי היא בארה"ב אך בפועל שולחת מהארץ ( אני עושה את זה כדי לא להתפס כישראלית) תודה!

mazal7

New member
ציינתי למקצוענים כמו, וכו' ולא בכדי...

ציינתי למקצוענים כמו, וכו' ולא בכדי... ציינתי רק שמות כדוגמא, ואם מאיזושהי סיבה נפגעת , אני מצטערת, זו ממש לא היתה הכוונה. בכל מקרה, אשמח שלמוע עצות מחכמים

mazal7

New member
אם אתה יכול לענות, שאתה מקצוען

אני מצטערת אם יש שהבינו אותי פה לא נכון, כתבתי מקצוענים כמו... וכו', ולא בכדי. אני מוכרת באיביי, אבל מתחילה לא מקצוענית, לכן אני מבקשת עזרה מכאלו שהם מקצוענים, אם יש לך תשובות, בעיני אתה מקצוען! ולעניינו, השאלה שלי מורכבת ממספר חלקים לא קלים, אם אתה יכול לסייע, זה יתקבל בברכה. תודה

Nunatak

New member
אני לא מקצוען, תצטרך לחכות שהמקצוענים יגיעו.

יש כאן כאלו?

ווטרס

New member
הממ..

את תמחור המשלוחים ניתן למצוא באתר הדואר, www.postil.com תחת הכותרת המפתיעה "מחירון דואר". עניתי לך כבר בהודעה קודמת מהם המחירים, רק שכחתי לציין (טוב שמישהו ציין במקומי) שהם עד חצי קילו. מעבר לחצי קילו ישנה תוספת. כשאת מכניסה מוצר לאיביי, ישנו מקום לפרט כמה את גובה עבור המוצר. כמו כן, את יכולה להכין טבלא הכוללת משקל\מדינה\מחיר ולהכניס אותה לכל תיאור של מוצר. לא הייתי משתמש ב UPS\FEDEX ודומיהם, משום שהם גובים מחיר יקר להפליא. את יכולה לכתוב שאת אמריקאית, להכניס כתובת אמריקאית, אבל ח י י ב ת לציין שהמוצר יישלח מישראל. את יכולה לדפוק את הראש בקיר או לדפוק את הקיר בראש, אבל עדיין זה לא ישנה דבר. כל עוד המוצרים שלך בארץ, את תהיי ישראלית. :) ולסיום, כמעט (לא רוצה להכליל) כל חברי הפורום עברו קורס מיוחד המקנה להם את הזכות לענות לשאלות ע"ג הפורום. נסי ללמוד מכולם ולא לפסול תשובות שנראות לך טיפה שנויות במחלוקת - אם תמצא טעות, יבוא מי שיתקן. בהצלחה.

תודה על הטפיחה על השכם...אבל

יש דברים שאחרים מכירים ולא אני ולא ווטרס יודעים...גם באיביי. ממש לא כדאי לפסול אף אחד...מה גם שעכשיו את קצת קצת "שרופה" מבחינת כל האחרים...אז גם פוליטיקה זה חשוב. 1) מטורף ללכת לדואר לשקול? תקני משקל ושימי אותו ליד המחשב... 2) מחירים יש אצל המשלחים, מציע לך לבדוק גם את TNT 3) אני משתמש בתוכנת turbolister ושם זה פשוט וקל...מציע לך לנסות (חינם אין כסף
) 4) לגבי מיקום המוצרים, המומחה ווטרס כבר כתב. חברים...הכוונה שלה היתה טובה, המלל קצת פחות
, אולי היא תבקש סליחה (רמז רמז) מהנפגעים ותתנו לה צ'אנס נוסף

mazal7

New member
כתבתי מקצוענים כמו... וכו' ולא בכדי

חברה, כתבתי שאני צריכה עזרה ממקצוענים, ויש מקום לכולם, כל מי שרואה את עצמו ככזה יכול להגיב. אני מתנצלת אם מישהו הבין אותי לא נכון, אבל אחרי הכל כתבתי מקצוענים כמו... וכו'. לכן בזה לא שללתי אף אחד. נהפוך הוא זו קריאה למביני דבר, וכל מי שרואה את עצמו ככזה יכול לעזור.

למעלה