שאלה למקצוענים

שאלה למקצוענים

היי לכולם, אני בחודש 3 להריון ורוצה לעשות ספינינג (לפני ההרהיון עשיתי כ 3 פעמים בשבוע וכשנכנסתי לההיון הייתי בחו"ל כך שהייתה הפסקה של חודש). השאלה היא בעצם אם מותר? תודה

בואי נראה

את בהריון ומבקשת לקבל אישור ממקצוען על פעולה העלולה להשפיע עליו... המקצוען אליו את צריכה להפנות את השאלה, הוא הרופא שלך.

k r a u s

New member
היי טלי

המלצה שלי כמדריך וותיק....זה לא להיכנס לזה שוב. 3 חודשים זו הפסקה ארוכה למי שנכנסה להריון. ממליץ לך לרדת מענין הספינינג ולחפש אימונים קלים יותר. צחי מדריך ספינינג

מה איתי?../images/Emo7.gif

נכון שעדיין תלכי לשאול את הרופא, כי את אמא נבונה ואחראית?

Tami661

New member
חחחחחחח... לא מאמינה שאתה עוד זוכר

את הסיסמא לניק ההוא... ווואווו... היו זמנים שכולם הכירו את כולם והיה פה שמח. מקווה שנוכל לחזור אליהם, אבל עדיין... בלי ניבולי פה (אלא אם זה בקטע של סכיזופרניה וירטואלית
... תנבל כמה שתרצה
)

אני זוכר

שחסמתי את כל מי שלא הסכים איתי ואז לא היו קללות ואת הזבלנים הייתה מפנה משאית פעמיים ביום.

גיא

אני באמת לא מבין למה אתה חושב שפגיעה בחופש הדיבור פחות נעימה מפגיעה באנשים באופן מילולי. שתיהן רעות גם אם לא נתיחס למי יותר. שוב, יכול להיות שאתה עצמך חסין לגמריי לדרך התבטאות כזו כלפייך, אבל אני אומר לך בשיא הכנות שאנשים ממש נפגעים מזה. יש לך ידע וחשיבה חריפה אבל לפעמים אתה מתעל את החריפות הזו לשפיכת צ'ילי על פצעים. על הציניות בכל מקרה אל תוותר...

Tami661

New member
../images/Emo6.gif אתה מופרע! די... בחייאת גיא...

אתה עושה לי בעיות (ואנשים מפסיקים להאמין לי שאתה לא אתה... בקיצור, מוציא אותי
וזה לא יפה!) - אבל אתה גם מצחיק אותי ואני מקווה שבנקודה מסויימת כולם יסירו את ארשת הרצינות ויבינו עם מי יש להם עסק. בכל מקרה, תפסיק כבר לנבל את המקלדת

אוסי18

New member
עזבו אותו,נו!!!

צ'ילי- לא- צ'ילי, ציני- לא- ציני, רק אנשים עם בעיות באישיות וחוסר ביטחון יעלבו ממנו... זאת הדרך שלו להעביר את הידע שיש לו, בלי מנייארות, בלי ליקוקים! אז הוא מתפלפל קצת, אף אחד לא מת מזה...בפנים הוא מרגרינה! (גם אם התשובה שלו אליי תהיה- קפצי לי!)

chosenspin

New member
המלצה שלי היא

לא להכנס להרין בכלל. סתם כאב ראש. אבל אם כבר קרה, אין הגבלה להתאמן . אם הבטן מקשה- להעלות את הכידון. הבעיה היחידה היא שעשית הפסקה של חודש, ועל כן- לא כדאי. אם היה רצף גורף לא הייתה שום בעיה. בהריון הבא תחשבי על זה...

שתי בעיות ברכיבה במהלך הריון

כעקרון יש שתי בעיות מרכזיות לרכיבה במהלך הריון: 1. טרמיקה של הגוף - כלומר הטמפרטורה אליה הגוף מגיע תוך כדי מאמץ. לפי מחקרים ניתן להעלות את טמפרטורת הגוף עד כדי שתי מעלות יותר מהטמפ' הרגילה שלו. ( לא טוב בהריון ) 2. נפילות סוכר - במאמץ רב ישנה ירידה ברמת הסוכר בדם ( ובגוף ). גם כן לא טוב בהריון. אבל זה לא אומר שאסור לרכב אלא צריך להיות מודע אליהם ולרכב נכון. ולכן, ראשית התיעצות עם רופא, אבל לא כל רופא אלא אחד שמבין עניין ומבין את ההשלכות של ספינינג / רכיבה במאמץ על הגוף ועל מהלך הריון תקין. שנית להפנים שאת בהריון ולמרות שלפעמים המוח לא מבין את זה ורוצה להתאמץ יותר, פשוט להוריד עומסים לעבוד עבודה אירובית קלה לנסות למצוא מקום באולם שבו קצת יותר קר בכדי לשמור על טמפ' גוף. שתיה מרובה ורצוי אפילו טיפה סוכר במהלך הרכיבה ( להתייעץ עם רופא כי גם ליותר מידיי סוכר יש השלכות). סיון

תודה רבה לכולם:)

לצערי לאחר התייעצות עם הרופא, הומלץ לא להמשיך כרגע באימוני ספינינג בגלל ההפסקה...

למעלה