שאלה למקצוענים...

lsd600

New member
שאלה למקצוענים...

האם הפדלים של האופניים עשויים לגרום נזק לסוליות נעלי ריצה של סאקוני, או שניתן לדווש ללא חשש?

כן עלולות לגרום לנזק

בכדי למנוע החלקה של הנעל על הדוושה יש שיניים . שיניים אלה יוצרים קרעים קטנים בנעל שעם הזמן גדלים והורסים את הנעל. מומלץ מסיבה זו ואחרות להשקיע בזוג נעלי רכיבה.

lsd600

New member
ידעתי שהייתי צריך לשאול את זה...../images/Emo13.gif

בזוג נעליים הקודם שלי (גם סאקוני), עם הזמן התחלתי להרגיש כאבים בכף הרגל (בערך חודשיים מתחילת האימונים) ואחרי השיעור הבנתי שהשיניים האלה פשוט לוחצים על הסולייה של הנעל וקורעים לי את האמאמא של העור. בכל זאת הנעל ריצה החדשה יקרה, נוחה ואיכותית להפליא, ומן הסתם שאני לא רוצה להרוס אותה בספינינג. כמה עולה נעל רכיבה במחיר סביר? איפה ניתן לרכוש זוג? בתודה מראש...

yehodap

New member
נעלי רכיבה ונעלי ספיניג עם קליטים יש המון

לי יש דגם מוצלח של מרידה שמתחבר לפדאל נקנו ברוזן ומינץ ואם יש לך כראעס חבר אז גם יש הנחה של אחוזים

lsd600

New member
סורי על הבורות..

1. האם ניתן להשתמש בנעלי ספינינג ללא הקליטים? (ראיתי ברשת נעלי ספינינג ללא שום תוספת) 2. האם הקליטים נשלפים בקלות? 3. האם קונים אותם בנפרד? 4. האם הקליטים מתאימים לכל סוגי הדוושות? שוב תודה...

yehodap

New member
תשובות לכל השאלות עבור מי שרוצה

1.אפשר לנתק את הקליטים -ולחברם עם מפתח אלן פשוט 2.כן-עם מפתח אלן הכל מתחבר ונשלף אבל רצוי שפעם אחת לחבר ולא לנתק יותר 3.הקליטים כמו שזכור לי באים ללא הנעלים וההיפך ולפיכך יש לקנות את החיבור -קליטים בנפרד ולהרכיבם מתחת לנעלי הרכיבה - נעלי הדיווש 4.הקליטים לרוב מתאימים לכל סוגי הדוושות שיש בספינינג ויש לבדוק את הנושא גם על אופניים-שהפדלים יהיו מתאימים לקליטים

lsd600

New member
עדכון...../images/Emo13.gif

קניתי נעל רכיבה של SHIMANO איכותיים במחיר משתלם בהחלט. בעל החנות התקין לי את הקליטים במקום. הנעליים נוחות להפליא. מה שנותר לבדוק זה את הביצועים בשיעור...

למעלה