שאלה למקצוענים! :)

limitless007

New member
שאלה למקצוענים! :)

שלום לכולם.
בשעה טובה אני פותח חשבון עסקי באיביי ובאמזון.

השאלה היא כזו:
האם אפשר לכתוב בפרטים שאני מאנגליה?(אעבוד גם בדרופשיפינג וגם מישראל...)
ואם אפשר לשנות את השם של בעלי החשבון אחרי הרישום?(אם ארצה למכור את החשבון...)

תודה לכולם :)

Amiram_e

New member
תשובות

1. לשאלתך האם אפשר לכתוב שאתה מאנגליה? אם אתה לא גר פיזית באנגליה אז לא. זה גם אל רלוונטי ללקוח.
באיביי מגדירים בכל ליסט את מיקום המוצר. מהיכן הוא נשלח. אתה יכול לנהל עסק מול חמישה ספקים שונים, חלק מהמוצרים ישלחו מיישראל, חלק מהמזרח וחלק מארה"ב.
אין רלוונטיות היכן המוכר נמא פיזית.
מה שחשוב זה להיות בשקיפות מול הלקוח שידע מהיכן המוצר נשלח..
2. בתשובה לשאלתך - כן.

trilliane

Well-known member
מנהל
חשוב לא לשקר הן במיקום המוצרים והן במיקום המוכר

לא לחינם יש ציון מדינה לכל משתמש. יש קונים שזה רלוונטי להם (גם אם הסיבות "לא ענייניות" לכאורה). יש לקוחות שחשוב להם לדעת שהם קונים מאמריקני ולא מסיני, למשל, גם אם המוצר עצמו נשלח מסין, כי הם מצפים להתנהלות אחרת, לשירות בסטנדרטים אחרים (אגב הדיון הארוך שהיה כאן). יש כאלה שמחרימים מדינות מסוימות ולא ירצו לקנות ממוכר ישראלי או מטורקי או מרוסי (זכותם).

limitless007

New member
השאלה כמה זה יפגע בי אם יראו שאני מישראל...

וגם כמה זה מוסרי...
המון אנשים לצערנו לא אוהב ישראלים...
ממש ממש מתלבט... השאלה אם זה אפשרי טכנית כי שואלים בשאלות של פתיחת חשבון מה הכתובת המדוייקת...

trilliane

Well-known member
מנהל
זו לא שאלה, זו עובדה (אתה מישראל) וזה מצב נתון. אל תשקר.

תהיה אתה אמיתי ומוסרי, ותשאיר ללקוחות להחליט לגבי המוסר והערכים שלהם. מותר להם לבחור או לפסול מוכר כרצונם, גם ע"ס שיקולים מטופשים או רעים בעינינו.
&nbsp
לאיביי ולפייפל אתה חייב לתת את הכתובת האמיתית שלך, הם יכולים לבקש ממך מסמכים לאימות נתונים (אם לא עכשיו זה בשלב כלשהו בעתיד), חבל להסתבך. גם אם יהיו לקוחות שיוותרו על קנייה ממוכר ישראלי לא חושבת שזה יפגע בך, לרובם זה כנראה לא מפריע ויש כאן בפורום שלל מוכרים מישראל שעושים חיל (לפי דיווחיהם, לא הצצתי בספרים
).

Amiram_e

New member
מוכר ארבע שנים ולא ראיתי בעיה עם זה שאני מישראל

אני מצהיר לכל מוצר מהיכן הוא נשלח. יש מוצרים שאני שולח אישית מיישראל ונמכרים נהדר.
יש כאלה שנשלחים מהספקים שלי ממדינות אחרות.
בלי קשר, תנסה לפתוח עמוד מכירה של מוכר כלשהו. תנסה לחפש מהיכן הוא. זה לא כתוב מול הפרצוף. צריך להכנס לפרופיל של המוכר על מנת לדעת מהיכן הוא.
המידע האינטואיטיבי שקונה רואה הוא מיקום המוצר.
יותר מהמיקום הפיזי שלי, הייתי יותר דואג אם המוצרים שלי היו נשלחים מסין. זה בהחלט דוחה הרבה לקוחות.

למעלה