שאלה למר כומתה

profil45

New member
שאלה למר כומתה

שאלה לי אליך. ואני רציני אני לא סתם מעצבן. איך זה שאתה במגלן ואתה כותב בפורום כל יומיים זה נדמה לי או שיש לכם שם הרבה מאוד זמן פנוי
 

מזלט

New member
גם בנושא זה

כבר דיסקסנו וטחנו רבות. תחפש בארכיון, זה נמצא. תסתכל באיזה שעות הוא כותב, ותראה גם מי חתום בהודעות. יש שם לפחות 3-4 חברה , אם לא יותר, שכותבים את ההודעות.
 

profil45

New member
רגע רגע רגע

אז יש אחד במגלן והשאר חיקויים???? או שכולם במגלן ואז זה לא ממש הגיוני
 

מזלט

New member
כולם אמיתיים

יש שם כמה חברה בצוות של יוני (צוות 6, נכון?) אני נתקלתי בנמרוד (נימי), רז, יוני(כמובן) ומי שאני לא זוכר - מצטער! יש להם שני מחשבים, שזה במקרה המפלט היחיד שלהם מהחום בימים טרופים אלה, אז בשעות הפנויות שלהם (שנ``פים) הם יושבים וכותבים לנו. בד``כ זה קורה בשעות הלילה הקטנות 3-4 לפנות בוקר.
 
תודה מזלט אבל אני בכל זאת אגיב

א- אני לא ``מר``. ב-אתה לא מעצבן, למרות שכבר שאלו אותי את השאלה הזת פעם, כי אני יכול להבין את חוסר ההבנה והשאלות שלכם. ג- תשובה: אני כבר בפלגה המבצעית. אני לא איזה טירון מטוזז חסר זמן ת``ש או מסלולניק חסק אוויר לנשימה. אמנם אנחנו מתאמנים כל יום וקורעים לנו את התחת, אבל עדיין יש לנו כל יום כמה שעות/דקות חופשיות. נגיד, אם הייתי בטירונות, ברור שלא הייתי יכול לכתוב לכם כי לא היו מרשים לי להתקרב לשום דבר שאני עלול להפיק ממנו הנאה או מנוחה. אם עוד הייתי במסלול, לא הייתי מסוגל בכלל לכתוב.. אבל אני כבר ``עברתי לצד השני``... תודה לאל, היה קשה, איבדנו אנשים בדרך, אבל סיימנו את הגיהנום הבוער של מסלול יחידה! מלבד הרצון שלנו לעזור למי שעד לפני שנתיים וקצת היינו במצבו, חדר המחשבים הוא גם אחד המקומות היחידים בבסיס שיש בו מזגנים אפקטיביים, וגם מקום לברוח מהשעמום של השעות החופשיות (שתבין ת`מצב - אנחנו אשכרה יונים כאן לפעמים על השטיח..). יוני נ.ב. - אנחנו כולנו ``אמיתיים`` כפי שניסחת זאת, מלבד רונן שהוא מפלסטיק.
 
למעלה