שאלה למשפצים

fireman

New member
שאלה למשפצים

הכבאי התורן בפורומים של תפוז סונג´ר לצבוע את ביתו. בבית יש גלון של צבע פוליסיד שצריך לעשות בו שימוש
האם צבע פוליסיד מתאים לקירות או לתקרות בלבד?

מאגר

New member
../images/Emo8.gifמתאים גם לקירות

פוליסיד מתאים גם לקירות למי שאין מספיק כסף

fireman

New member
הכסף לא מהווה בעיה

השאלה היא האם מומלץ להשתמש בו לקירות או שעדיף לקנות צבע אחר אני שואל כי אני באמצע צביעת הבית ויש לי את הגלון פוליסיד הזה במקרה בבית. אם זה לא מומלץ אני אקנה משהו אחר....המלצות?

מאגר

New member
../images/Emo91.gif בעינן הצבע

עם הבית הוא שלך עדיף לצבוע בצבע אקרילי או כפי שהוא ניקרא צבע פלסטי עם הבית הוא בשכירות ואתה עומד לעזוב בזמן הקרוב כדאי לצבוע בצבע הכי זול שיש

אני1

New member
והבן אדם כבר אמר שכסף זה לא בעיה

יש לך כמה אופציות . הראשונה לפתוח את הקופסה של הסיד סינטטי הזה שנקרא פוליסיד ולהריח עם הצבע שווה משהו , או שאחרי שעמד שנה הוא כבר משולל כל כח הצמדות ומסריח כהוגן . הדבר השני , לקנות צבע חדש וטרי (זה חשוב מאוד) ויש לך בחירה נהדרת בין רמות שונות של צבעים . הבחירה של הצבע נובעת מכמה פרמטרים . 1. האם אתה מחפש גימור מט או מט משי או מבריק 2. עד כמה חשוב לך כושר השחיקה (בשפת העם - עד כמה אתה רוחץ אותו עם נייר זכוכית) 3. כושר הכיסוי שזה חשוב לחישוב המחיר למטר מרובע . למעט טמבור ישנם יצרנים רבים בשוק וכולם כולל טמבור מייצרים פחות או יותר את אותה הפורמולציה . מעל כל אלו ישנם 2 סוגי צבע חדשים בשוק אחד מיוצר על ידי שרווין ווילאמס שזה גדול היצרנים בעולם ואחד המתקדמים שביניהם והשני צבע בפורמולציה גרמנית ביצור תורכי . הצבע של שרווין וילאמסעובד כמו אנטי גרפיטי , מאפשר להסיר כתמים מהקירות בלי לפגוע בשכבת הצבע . הצבע השני הוא צבע בעל יכולת גמישות (דבר שלא קיים בצבעי פנים ) והוא עשוי בפורמולציה על בסיס שרפים סיליקוניים . המחירים של 2 הצבעים האחרונים נעים בסביבות 70 - 110 לכמות שמספיקה לצביעת חדר אחד . העיקר אל תצבע קירות עם סיד סינטטי שזה באמת גרוע מאוד .

למעלה