שאלה למשתמשות בדופלר ביתי

שאלה למשתמשות בדופלר ביתי

בעקבות שרשורי החרדות שעלו כאן, אני שוקלת לשכור דופלר ביתי לחודש-חודשיים הקרובים, לפחות עד שארגיש תנועות כמו שצריך.
השאלה היא עד כמה הוא נוח לשימוש - אני חוששת ממצב בו אני לא אפעיל אותו כמו שצריך, לא אצליח למצוא דופק והסרטים שיש לי בראש יהפכו לסאגות בגרסת הבמאי.
קרה לכן שהוא הלחיץ יותר משהרגיע?

ענת 0111

New member
היי. אני השכרתי דופלר לאחר הרבה התלבטויות אבל החרדות

גברו כל הכל והחלטתי להשכיר בשביל להרגיע קצת. אפשרי להזמין מאי.ביי אבל לוקח זמן ולא יודעת את אמינותם. אני השכרתי לשלושה חודשים מחברה בשם בייבי לי ק. מכשיר מאד אמין, את מקבלת הדרכה ויש תמיכה כשצריך. זה לא במקום א.ס של רופא אבל אותי זה ממש מרגיע. גם אם לא תמיד מוצאים דופק יש את ״דופק ״ השיליה שהוא קבוע ונותן אומדן. ממליצה על כך.
האתר שלהם: www.babylink.coil

ענת 0111

New member
זה מה שהסבירה הבחורה בייבי לינק שהיא גם אחות

והרופא שלי אישר את זה. יש את הסאונד של דופק העובר, מיקומו משתנה מן הסתם כי העובר זז ונתהפך, את הדופק לפעמים לוקח זמן למצוא בגוגל סיבה זו. זה שמע פשוט כמו צליל דופק רק מאד מהיר. ויש את הצליל של השיליה שמיקומו קבוע הצלילים דומים רק שהשילה נשמעת יותר כמו סאונד של גלי קול מהירים. ממה שהבנתי אם חלילה משהו לא בסדר גם צליל השיליה לא יישמע. אני כמובן מנסה תמיד לשמוע גם את הדופק. אחרי פעם פעמיים תביני את ההבדל מה גם שיש לך הדרכה על זה

ספרקית

New member
אני שכרתי בהריון הראשון שלי

זה היה ממש מצחיק.
במשך כמה ימים שמעתי דופק וממש נרגעתי ואז יום אחד בעלי שם בצחוק את המכשיר על הבטן שלו ושמענו בדיוק אותו דבר

מסתבר שמה שהרגיע אותי לאורך כל השבוע הזה היה הדופק שלי

את הדופק של העוברית המתוקה לא הצלחנו לשמוע.
אבל היום העוברית הזו כבר בת 14.5, אז אני רוצה לקוות שהטכנולוגיות מאוד השתפרו מאז.

אז את בעצם אומרת...

שכל עוד אני לא נותנת לבן הזוג לשחק איתו, זה ירגיע אותי?
יאללה, קניתי

ענת 0111

New member
נכון שאפשר לשמוע גם את הדופק שלך אבל הוא הרבה יותר איטי

ע״ג הצג מופיע מספר הפנעימות של עבור נע בין 130-160 ומבוגר סביב 80 וגם אם את סובלת מדופק מהיר זה לא יהיה אותו דבר. לגבי סאונד השיליה אלא אם כן לבן זוגך ישנה שיליה נסתרת בספק אם תשמעי (-:
לי הדופלר עוזר להוריד את סף החרדות המטורפות וסרטי האימה שמתרוצצים בראש

אגב, בינתיים קיבלתי תוצאות של חלבון עוברי

הסיכוי המשוקלל לתסמונת דאון קצת גבוה יותר משהיה אחרי השקיפות (1:6800 לעומת 1:7700), אבל כל המדדים בטווח הנורמה.
מרגיע, נראה לי.
מחכה לתוצאות הווריפיי ובהמשך השבוע - ביקור אצל הרופא ופגישה עם העוברית, רק שהכל יהיה תקין.

למעלה