שאלה למשתמשים באמזון קינדל

שאלה למשתמשים באמזון קינדל

עד כמה משתלם להיות חבר באמזון פריים? האם זה רק ספר חינם בחודש? - אני לא בטוח שבשביל זה שווה להשקיע....

avivs

New member
לא מאמין ששווה.

היתרון הגדול שלהם הוא בזמן המשלוח המהיר, אבל זה לא רלוונטי לישראל.

MxIxAx

New member

הורדתי את אפליקציית הקינדל לפלאפון גלקסי שלי, בינתיים אני עושה את זה לניסיון אחרי שקיבלתי המלצה שכדאי לחסוך כסף כיוון שיש אפשר לנצל את הסמארטפון בתור סוג של טאבלט..

מה אתם אומרים / מייעצים לי בנושא?

dingaleboom

New member
לי יש את האפליקציה על האייפון, בנוסף לקינדל

ואני משתמשת בה הרבה - מצליחה לחטוף רגעי קריאה בכל מיני מצבים שהקינדל לא עליי אבל יש זמן לקרוא (כמו עמידה בתורים לא מתוכננים, לדוגמא). לי אין בעיה לקרוא על האייפון, אפילו קראתי ספר של 900 עמודים ככה כשהתעצלתי להוריד לקינדל).

MxIxAx

New member
מעולה

תודה רבה על המידע, זה נראה לי הימור בטוח ככה

אכמו

New member
אני חושבת שזה מאוד עניין אישי

מכירה אנשים שקוראים ככה ספרים, וכאלה שלא מסתדרים עם המסך הקטן עם התאורה האחורית. בטח ששווה לנסות ולראות איך הולך.

אני לא מסתדר לקרוא במסך הקטן

אני משתמש באפליקציה על טאבלט ובפיסי, כך אני קורא שני ספרים בו זמנית... לפעמים אני גם חוטא וחוזר לנייר....

The Jabberwock

New member
אני קורא המון על אייפון. בכיף.

בשלוש שנים האחרונות ועל גרסה ישנה יחסית שבה המסך עוד קטן יותר...

בגלקסי, כשהמסך בגודל של 4.3, 4.7 או 5 אינץ", ממש נוח לקרוא עליו. זה בכלל לא מסך קטן ובטח שכדאי לך לנסות.

למרות זאת, אני מתכנן לקנות קורא אלקטרוני אמיתי בזמן הקרוב. כנראה קינדל...

frizzly

New member
אני חייבת את שניהם

בקינדל קוראת כשיש יותר מעשר דקות, בדכ בבית, בטיולים, בנסיעות ארוכות.
בפלאפון (5 אינץ', אבל היה בעבר גם 4.7) בכל המקרים שיוצא לי עשר דקות לקרוא, או כשיש חושך והקינדל שלי זה הגירסה בלי האור.

אבל לטעמי הקריאה בפלאפון לא נעימה ליותר מרבע שעה קריאה.

avivs

New member
יצא לי לקרוא באייפד

ולא הייתה לי בעיה עם זה. כמובן שעדיף הקינדל, אבל מי שלא קורא המון יכול בכיף להסתדר עם הטאבלט.
אבל במכשירים כמו האייפון לא הייתי מצליח לקרוא ליותר מכמה דקות.

למעלה