שאלה למשתמשים בחומצות אמינו
האם נתקלתם בבעיה של לחות בחומצות אמינו של קירקמן? (אצלנו 2 מתוך 3 היו כבר בפתיחה עם לחות?) לאלו שמשתמשים בחומצות אמינו אחרות (כמו קלייר) - האם הטעם סביר? ואיך אתם נותנים זאת. אשמח לקבל תגובות והצעות מאלו שיש להם נסיון טוב עם חומצות אמינו אחרות תודה ניסן
האם נתקלתם בבעיה של לחות בחומצות אמינו של קירקמן? (אצלנו 2 מתוך 3 היו כבר בפתיחה עם לחות?) לאלו שמשתמשים בחומצות אמינו אחרות (כמו קלייר) - האם הטעם סביר? ואיך אתם נותנים זאת. אשמח לקבל תגובות והצעות מאלו שיש להם נסיון טוב עם חומצות אמינו אחרות תודה ניסן