שאלה למשתמשים בחומצות אמינו

nissan41

New member
שאלה למשתמשים בחומצות אמינו

האם נתקלתם בבעיה של לחות בחומצות אמינו של קירקמן? (אצלנו 2 מתוך 3 היו כבר בפתיחה עם לחות?) לאלו שמשתמשים בחומצות אמינו אחרות (כמו קלייר) - האם הטעם סביר? ואיך אתם נותנים זאת. אשמח לקבל תגובות והצעות מאלו שיש להם נסיון טוב עם חומצות אמינו אחרות תודה ניסן
 

JacobSk

New member
כן לא פעם שמתי על זה מלכחות שלי

בעיה שמשתמשים אבקה הזו הרבה זמן אחרי פטיחה וכנירה לא טמיד סוגרים היטב את האריזה.
 
אנחנו משמשים בECOLOGICAL FORMULA

כמעט שנתיים ורק פעם אחד אחרי שקופסה היתה פתוחה הרבה זמן היתה בעיה של לחות כך לא היתה לנו בעיה אף פעם מבחינת הטעם אין לי מושג בני לוקח בלי בעיה ( אין לו גם בעיה עם פיקמנס )
 

khisha

New member
אנחנו משתמשים בתערובת אישית של

Metabolic Maintenance. אכן נוטה לספוג לחות אבל שמתי לב שדווקא נמס יותר טוב ואין שום בעיה עם זה. התערובת בטעם תפוז.
 
למעלה