שאלה למשתמשים בליברה .(חיישן +קורא.)
מתנצלת מראש על השורות הרבות כשהנושא הוא:
מגבון -הדבקה לחיישן של ליברה חברת מדיקל גפן :
לאחר יומיים- שלושה לאחר הצמדת החיישן לזרוע ,הוא לא נשמר ממש יציב, לכן,קניתי במדיקל -גפן ,סליל ניר-דבק המיועד להדבקת מעל החיישן, למצב יציב ונוח,
אבל,,
לאחר שימוש של 5 ימים,התברר שלי שסוג ניר-הדבק- לא מוצלח,עבורי מכיוון יש לי עור עדין ביד, והמדבק נגרם לי גירוי בעור והאזור של הזרוע התנפח,זה נראה סוג של פריחה אדומה שמגרדת מאוד, שנוצרה על העור היכן שמוצמד הדבק.(הדבק הודבק מעל החיישן,ובצדדים שהוא נדבק ,שם הוא מגרד חזק ומאדים את העור.)
התקשרתי אל מדיקל- גפן, והם אמרו שחלק מהאנשים רגישים,
ולהם הפיתרוןו הוא :
מגבון מיוחד להדבקה,שאותו משיגים בחנות של מדיקל- גפן.
מכיוון שאני גרה במרחק של שעה נסיעה מהחנות שלהם שבצפון ת"א,לכן, לפני שאני נוסעת לשם,חשוב לי לדעת ,האם מישהו מהפורום כבר התנסה,במגבון -הדביק של מדיקל גפן ?
והאם הוא מגבון הדבקה יעיל יציב ונוח שלא פוגע בעור ?
אודה למי שניסה ויכול לעדכן.מקוה שמישהו התנסה ויידע להשיב.
ממני שרי.
מתנצלת מראש על השורות הרבות כשהנושא הוא:
מגבון -הדבקה לחיישן של ליברה חברת מדיקל גפן :
לאחר יומיים- שלושה לאחר הצמדת החיישן לזרוע ,הוא לא נשמר ממש יציב, לכן,קניתי במדיקל -גפן ,סליל ניר-דבק המיועד להדבקת מעל החיישן, למצב יציב ונוח,
אבל,,
לאחר שימוש של 5 ימים,התברר שלי שסוג ניר-הדבק- לא מוצלח,עבורי מכיוון יש לי עור עדין ביד, והמדבק נגרם לי גירוי בעור והאזור של הזרוע התנפח,זה נראה סוג של פריחה אדומה שמגרדת מאוד, שנוצרה על העור היכן שמוצמד הדבק.(הדבק הודבק מעל החיישן,ובצדדים שהוא נדבק ,שם הוא מגרד חזק ומאדים את העור.)
התקשרתי אל מדיקל- גפן, והם אמרו שחלק מהאנשים רגישים,
ולהם הפיתרוןו הוא :
מגבון מיוחד להדבקה,שאותו משיגים בחנות של מדיקל- גפן.
מכיוון שאני גרה במרחק של שעה נסיעה מהחנות שלהם שבצפון ת"א,לכן, לפני שאני נוסעת לשם,חשוב לי לדעת ,האם מישהו מהפורום כבר התנסה,במגבון -הדביק של מדיקל גפן ?
והאם הוא מגבון הדבקה יעיל יציב ונוח שלא פוגע בעור ?
אודה למי שניסה ויכול לעדכן.מקוה שמישהו התנסה ויידע להשיב.
ממני שרי.